Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ


 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1 - 0 

Η επιπολαιότητα ενός ποδοσφαιριστή, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, να μη μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και σχεδόν να επιδιώκει με τη συμπεριφορά του τη αποβολή, ήταν η διαφορά στο παιχνίδι στην Αθήνα μεταξύ Παναθηναικού – ΑΡΗ.

Δυστυχώς ο Καμαρά, παρά τις προειδοποιήσεις που του έγιναν από το τεχνικό τημ της ομάδας, δεν ανταποκρίθηκε.

Όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις που ήξερε ότι θα δεχόταν, αλλά η δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν τόσο αχρείαστη που προσωπικά τη θεωρώ και ανεξήγητη, μιλώντας πάντα για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ο παο ήταν ελαφρώς καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και αν εξαιρέσουμε το γκολ, το οποίο θέλει πολύ δόση τύχης για να καταλήξει στα δίχτυα και το δοκάρι δεν είναι ιδιαίτερα απειλητικός απέναντι σε έναν σχεδόν ανύπαρκτο ΑΡΗ.

Μετά την αποβολή του Καμαρά και τις αλλαγές κυρίως του ιτούρμπε, ο ΑΡΗΣ , αν και με αριθμητικό μειονέκτημα εμφανίστηκε όχι απλώς καλύτερος από τον παναθηναικό αλλά απείλησε με αξιώσεις να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Δε θα πως ποιοι παίκτες διασώθηκαν καθώς τους μόνους που μπορώ να δω είναι τον μπράμπετς και τον ιτούρμπε.

Ο παίκτης Ιτούρμπε πρέπει να υπάρχει τρόπος και πιστεύω το είδε ο τεχνικός του ΑΡΗ να βρίσκεται από την αρχή στην ενδεκάδα.

Τίποτε δεν χάθηκε ακόμη ειδικά μετά το αποτέλεσμα της Τούμπας.

Απλώς πρέπει ο ΑΡΗΣ να μην αδικήσει τον εαυτό του στα παιχνίδια που έρχονται με γαύρο και χανούμι στην έδρα του, για να μπορεί να έχει την τύχη του στα χέρια του.

Πολλά μπράβο στα παιδιά του θεού του πολέμου που βρέθηκαν στις κερκίδες και ακούγονταν περισσότερο, σε πολλά χρονικά διαστήματα από τους γηπεδούχους.

Respect βεβαίως και στους οργανωμένους του παναθηναικού που έδειξαν με τη σειρά τους πως όταν θέλουν οι οπαδοί μπορούν να δώσουν χρώμα στην κερκίδα και ομορφιά στο γήπεδο.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (81’ Κουρμπέλης), Γκατσίνοβιτς (29’ Αλεξανδρόπουλος) – Παλάσιος (81’ Βιτάλ), Αϊτόρ (89’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (89’ Καρλίτος)

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (84’ Σούντγκρεν) – Σάσα (31’ Ιτούρμπε), Ντουκουρέ (61’ Εντιαγέ), Ματίγια, Γκάμα (61’ Πάλμα) – Μανσίνι (84’ Μ. Γκαρσία), Καμαρά.

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-2 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-0

 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι-οφ της Super League μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

1. Ολυμπιακός317354-20
2. ΠΑΟΚ316054-28
3. Παναθηναϊκός325446-23
4. Άρης325332-25
5, ΑΕΚ325249-36
6. ΠΑΣ Γιάννινα324333-32

Δεν υπάρχουν σχόλια: