Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ


 ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ  5 - 0 

Το ποδόσφαιρο είναι πολύ συναρπαστικό άθλημα, ειδικά όταν οι παίκτες της ομάδας που υποστηρίζεις δεν κάνουν περιττές ενέργειες και παίζουν ‘’ορθόδοξα’’.

Αυτό έκανε χθες ο ΑΡΗΣ, με αποτέλεσμα όχι μόνο να κερδίσει εύκολα, αλλά να παίξει κατά κάποιο τρόπο και ‘’fair play’’ για να μην ξεπεράσει τα πέντε ο δείκτης του σκορ.

Αυτού τους βεληνεκούς ομάδες, έπρεπε στο Βικελίδης να βρίσκονται με 3-0 πίσω στο ημίχρονο.

Ωστόσο τις πλείστες περιπτώσεις ο ΑΡΗΣ κρατάει χαρακτήρα, τις ανασταίνει και στο τέλος την πληρώνει με ότι αυτό συνεπάγεται σε γκρίνια τόσο σε διοίκηση και παίκτες όσο και στους οπαδούς.

Όχι ο ΑΡΗΣ δεν έγινε μπαρτσελωνα ή μπάγιερν σε μια αγωνιστική.

Απλώς έπαιξε σαν μια ομάδα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε φουλ επίθεση από την αρχή και είχε προσανατολισμό.

Οι παίκτες ήξερα τι ήθελαν και πώς να το πετύχουν.

Τολμώ να πω ότι τόσο στον Ατρόμητο – παρά τη διαιτητική σφαγή - όσο και στο παιχνίδι με τη Λαμία, η ομάδα έδειξε σημάδια εμφανούς βελτίωσης.

Το παιχνίδι στα Ιωάννινα εύχομαι να είναι νικηφόρο για να βρει την ομάδα η διακοπή λόγω μουντιάλ με δύο θετικά αποτελέσματα.

Είναι σημαντικό να μην απομακρυνθεί από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη διότι κατά την προσωπική εκτίμηση, μετά το μουντιάλ θα δούμε άλλη ομάδα.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία, Πάλμα 

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Αντέτζο, Κορνέζος, Σιμόν, Σαραμαντάς, Τσιλούλης, Σλίβκα, Γιακουμάκης, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι, Ασκόβσκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: