Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ.... ΧΑΣΕΙ


 ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 1- 2 

Όταν μπορείς να σκοτώσεις στο Α’ ημίχρονο αλλά η ατυχία δεν σε αφήνει, τότε η μπάλα ξέρουμε ότι είναι πουτ@να και θα σε τιμωρήσει.

Σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις, τον ΑΡΗ στο πρώτο ημίχρονο και τους άλλους μαζί με το κοράκι στο δεύτερο ήταν αναμενόμενο ότι κάτι θα στράβωνε, το έχει αποδείξει πολλές φορές δυστυχώς η ιστορία.

Σε μια φάση λοιπόν που κανένας δεν είδε, ο διαιτητής βρήκε τρόπο να πάει στο VAR και να δώσει το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να μπουν στο παιχνίδι. 

Το συγκεκριμένο πέναλτι δίδεται μια φορά στα χίλια και ειδικά στα ντέρμπι που ο διαιτητής πρέπει και επιβάλλεται να είναι ψυλλιασμένος τότε πέναλτι σαν το συγκεκριμένο δεν έπρεπε να δοθεί με τίποτε. 

Από εκει και πέρα αν βγάλουμε το γεγονός ότι το κοράκι χαρίστηκε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις με κάρτες που δεν έβγαλε στον αντίπαλο και κάποια σφυρίγματα τα οποία τους κρατούσε ψηλά, το παιχνίδι ήρθε στα μέτρα του αντιπάλου, ο οποίος χωρίς να παίζει μπάλα έμενε ψηλά.

Ισως μερικές φορές οι φίλοι του ΑΡΗ να ήταν υπερβολικοί, αλλά υπήρχαν φάσεις που έβγαζαν μάτια οι οποίες μπορούν να εξοργίσουν ακόμη και τους πιο ήπιους οπαδούς μιας ομάδας. 

Ο Τερζής έστησε πολύ καλά την ομάδα, αλλά όταν ο αντίπαλος προπονητής έκανε τις τρεις αλλαγές μαζεμένες και άλλαξε το σχήμα της ομάδας του έπρπε να την ψυλιαστεί και να κάνει κάποιες εσωτερικές κινήσεις που μπορούν να δίνουν την κατοχή στον ΑΡΗ ο οποίος ενώ έπαιζε με τους ίδιους παίκτες την έχασε.

Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν αδιάφορη, είχε πείσμα και καλή απόδοση αλλά ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να το παίζεις με τον ίδιο ρυθμό 90 λεπτά όχι ένα ημίχρονο.

Ο δρόμος για την ευρώπη θα είναι δύσκολος και οι οπαδοί της ομάδος πρέπει να καταλάβουν ότι παρά την πίκρα επιβάλλεται να μαζέψουν και αυτοί τα κομμάτια τους και να στηρίξουν όσο μπορούν για την επίτευξη του ενός και μοναδικού στόχου. 

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

 Άρης: Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (Νταμπό 86’), Νταρίντα, Ετέμπο (Πίρσμαν 86’), Γκαρσία (Γκρέι 80’), Ιτούρμπε (Καμάτσο 80’), Πάλμα (Χριστοδουλόπουλος 86’), Καμαρά.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (Σάστρε 46’), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (Σβαμπ 46’), Νάρεϊ (Τάισον 46’), Αντρίγια (Ελ Καντουρί 88’), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (Τόμας 61’). 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 
ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 - 3 

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 1 - 2 

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0 - 0

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός276238-12
2. ΑΕΚ276051-14
3. Ολυμπιακός275956-14
4. ΠΑΟΚ275745-16
5. Άρης274039-26
6. Βόλος273931-41
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: