Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ.....ΕΛΑΧΙΣΤΟ


 ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ 4 - 2 

Όταν ένα γκολ έρχεται από τα αποδυτήρια, λύνει τα πόδια των παικτών.

Αυτό έγινε χθες και ο ΑΡΗΣ χωρίς άγχος μπόρεσε να δημιουργήσει, να σκοράρει και να κλειδώσει και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το 4-2 σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, αλλά δείχνει ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με ομάδες που δεν κλείνονται στην άμυνα.

Ο Βόλος προς τιμή του δεν το έκανε και όπως ήταν φυσιολογικό πλήρωσε.

Θα σταθώ άλλη μια φορά στο κέντρο της ομάδας με έναν Νταρίντα κόσμημα και ένα Ρουπ ο οποίος όσο περισσότερο παίζει τόσο περισσότερο προσφέρει.

Η συντριπτική πλειοψηφία πλην των δύο προαναφερθέντων και του εκπληκτικού, για άλλη μια φορά Πάλμα οι υπόλοιποι παίκτες ήταν πολύ κάτω του μετρίου και κάποιοι όπως ο Νταμπό ήταν κακοί.

Πολύ μεγάλο λάθος τα πλάγια μπακ να μην ανεβαίνουν και περιμένουν τους ανύπαρκτους επιθετικούς του Βόλου ενώ ο Ματέο Γκαρσία ήταν παρών απών.
Η χρονιά τελειώνει για τον ΑΡΗ με το ελάχιστο που θα μπορούσε να πάρει και απομένουν άλλα δυο παιχνίδια στα οποία πρέπει και οφείλει να κάνει το καθήκον του.

Η ομάδα πρέπει να μπει σε πλήρη προγραμματισμό και να είναι πανέτοιμη για το πρώτο ευρωπαϊκό αν δεν θέλει να ανεβεί τον ίδιο Γολγοθά και να κάνει το βήμα παραπάνω.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μαζικού (81′ Ενκουλού), Ετέμπο, Νταρίντα (82′ Σγουρός), Νταμπό (56′ Ρουπ), Γκαρσία, Γκρέι (81′ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (57′ Ιτούρμπε)

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ (21′ Αυγερινός), Τάχατος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Σι (73′ Πιρές) Άλχο, Γκάγκι, Τσοκάνης, Λούνα (82′ Μεθκίδα), Μεταξάς (46′ Κάτσε), Ντέλετιτς. 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης: 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-0
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1
Αρης – Βόλος 4-2

Remaining Time 0:00
 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 77
2. A.E.K. 77
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67
4. Π.Α.Ο.Κ. 64
5. ΑΡΗΣ 50
6. ΒΟΛΟΣ 40

Δεν υπάρχουν σχόλια: