Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ


Με τον ερχομο του Σακη Τσιωλη ενος αξιολογου Ελληνα προπονητη, ενας ανεμος αισιοδοξιας πνεει στην οικογενεια του ΑΡΗ μας.
 Τεσσερεις  αγωνες, τεσσερες ανατροπες, τεσσερες νικες, δεν ειναι και λιγο πραγμα αυτο.Συν οτι η ομαδα μας απο την αφλογιστια της στην επιθεση σκοραρει κατα ριπας.
 Εδωσε ουσια στην ποιοτητα της ομαδας δουλεψε στον τομεα της ψυχολογιας, και εκει που ολα φαινοταν χαμενα κατορθωσε να ειμαστε ενα βημα πριν την εισοδο μας στα πλει οφς. Τα πρωτα δειγματα θετικα, σοβαρος, μετρημενος, καταρτισμενος στο αντικειμενο που λεγετε ποδοσφαιρο, ανθρωπος με ανησυχιες που αν το δωθει πιστωση χρονου θα καταφερει να δωσει πολλα στον συλλογο.
 Γνωστης του Ελληνικου πρωταθληματος, του διδετε μια ευκαιρια μεσα απο τον ΑΡΗ μας να δειξει την δουλεια του και να οδηγησει την ομαδα σε επιτυχιες. Το εχει καταλαβει αυτο και ειμαι σιγουρος οτι μπορει να τα καταφερει αρκει να τον στηριξουμε ολοι και στα ευκολα και στα δυσκολα.
 Με νικη στην Ξανθη κατα ενενηντα τα εκατο μπαινουμε στα πλει οφς, μιας και δεν εξαρταται απο εμας, αλλα θα γινει. Αντε με το καλο, και μετα εκει ολα γινονται ολα ειναι ανοιχτα, χρωστανε οι παικτες και σε εμας και στους ευατους τους, ειναι μια μεγαλη ευκαιρια για ολους να κλεισουμε την χρονια με το καλυτερο δυνατο τροπο. Μπαινοντας στα πλει οφς κλεινουμε το ματι στο σεντονι γιατι κανενας δεν ειναι καλυτερος απο εμας και ειναι μια τεραστια ευκαιρια φετος να κανουμε την υπερβαση.
 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: