Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΛΑ



ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑΔΗ.

Στις εκλογες για την αναδειξη προεδρου της παε,πολυς κοσμος σας πιστεψε,σας πιστεψε γιατι δεν ηθελε καποιο πισωγυρισμα,και προ παντων γιατι πειστηκε απο καποιες υποσχεσεις που του δωσατε,προκειμενου ο Αρης να ορθοποδησει και οικονομικα και αγωνιστικα.

Ενας απο αυτους ημουν και εγω,παρ οτι δεν ψηφισα,γιατι δεν ειμαι μελος τησ λεσχης,ημουν και ειμαι υπερμαχος ενος ισχυρου επενδυτη,και παρ οτι μονο τετοιος δεν ειστε,προτιμουσα να βγειτε εσεις ,παρα ο Λαμπρος.
...
Το σκεπτικο μου ειναι οτι αφου καλως η κακως υπαρχει κοσμος διχασμενος στο ονομα και μονο του Λαμπρου,και επειδη δεν μπορει ετσι να βαδισει σωστα μια ομαδα,ειναι προτιμοτερο να βγει ο Ηλιαδης μπας και ηρεμησει και η ομαδα,κατα τα αλλα δεν υπηρχε κατι προσωπικο με τον Λαμπρο,αυτο δα ελειπε,πιστευα ομως οτι και ο Λαμπρος εκανε λαθη,που κοστισαν και κοστιζουν στον Αρη.

Απο κει και περα αν κανουμε εναν απολογισμο του εργου σας μεχρι τωρα,θα μου επιτρεψετε να πω οτι ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ σχεδον παντου.
Υποσχεθηκατε χορηγιες και δεν ειδαμε απολυτως τιποτα,ακομα και ο Λαμπρος σ αυτο το θεμα κατι θα ειχε φερει,υποσχεθηκατε οτι ο Αρης θα παρουσιαστει καλυτερος απο περυσι,και αυτο που βλεπουμε ειναι εναν περιοδευων θιασο,να δινει κωμικες παραστασεις ανα την ελλαδα,προκαλωντας αφθονο γελιο,λαθη στο θεμα προπονητη,λαθη στο σχεδιασμο της ομαδας ,παντου λαθη,πεσατε με τα μουτρα στο 99 και αφησατε την ομαδα στο ελεος του θεου.

Αληθεια ξερετε γιατι οι περισσοτεροι θελουν το 99,εγω παντως οχι.
Για να ανοιξει ο δρομος για εναν ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.
Μονο γι αυτο.
Εσεις γιατι θελετε το αρθρο;
Ειπατε νομιζω οτι συζητατε με αμερικανους επενδυτες.
Δεν το πιστευω,ο κοσμος να ερθει τουμπα.
Ξερετε τι θα κανετε;
Το πολυ πολυ να μας εμφανισετε καποιο προσωπο,με καποια οικονομικη επιφανεια,να σιγονταρει εσας,αυτο θα κανετε,μπορει και να ειναι και ελληνας,αναλογα τις συμμαχιες που κανετε.
ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑΔΗ,ανοιχτα και ξαστερα.
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ

  Υπαρχουν και πολλα αλλα ερωτηματικα με το τι θελετε να κανετε αλλα αυτα γι αργοτερα,αν μεχρι τοτε ο Αρης αναπνεει.
 
 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΡΕΖΕΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: