Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΠΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΠΑΣ

Εχετε ατακτα προβατα;
Βαρεθηκατε να τα ακουτε να βελαζουν επειδη αντι για φρεσκο τριφυλακι τα ταιζετε κατεψυγμενο σανο;
 Ταιστε τα με μπολικο παπα και δεν θα σας ξαναενοχλησουν ποτε! 

Εάν αναρωτιεστε που κολλαν τα παραπανω,τοτε συγχαρητηρια,δεν σας εχει πιασει ακομα ο αποχαυνωτικος παπας που μας ταιζει η παε εδώ και μια δεκαετια σε βιομηχανικες δοσεις.
Ας γινω πιο συγκεκριμενος.
 Οι ανθρωποι που διοικησαν την τελευταια 10 ετια με το αρθρο 44 και μετα,καναν αστοχες επιλογες με αποτελεσμα να στραβοπαταει η παε.
 Προσπαθησαν να καλυψουν την ανεπαρκεια τους με τον ευκολο τροπο κανοντας το ασπρο μαυρο. Για να το πετυχουν αυτό φτιαξαν μια μηχανη προπαγανδας.
 Εκμεταλευτηκαν την διψα του Αριανου για την ομαδα του και προσεταιριστηκαν τα μμε και τους δημοσιογραφους του αρη.

            
    Με αυτό το οπλο στα χερια τους αποπροσανατολησαν συστηματικα τον κοσμο του Αρη ακολουθοντας 4 βασικα αξιωματα προπαγανδας.

Α) Κάθε θετικο αποτελεσμα εμφανιζοταν σαν επιτυχια του δικου τους προγραματισμου,κάθε αρνητικη εξελιξη ως λαθη αλλων που μισουν τον Αρη,φορτωσαν δηλαδη  δικα τους λαθη σε τριτους υπαρκτους και ανυπαρκτους.
 Π.χ Η κακια επο δεν θελει τον Αρη στην Α εθνικη και μας κανει πολεμο δεν μας δινει δελτια, οι διαιτητες μονο μας σφαζουν,το υπουργειο δεν μας υπογραφει την εγκριση για ΑΜΚ κτλπ.

Β) Καθε θετικο αποτελεσμα ηταν θριαμβος,κάθε αρνητικο πνιγοταν,δεν δημοσιευοταν ή παρουσιαζοταν ως καλη ευκαιρια για το μελλον. 
 Π.χ πεφτουμε Β εθνικη, αλλα εμεις ασχολουμαστε με την φιεστα για τα 100 χρονια και όχι με το που θα παιξουμε του χρονου.
 Το αθρο 99 είναι καταπληκτικο,η Γ εθνικη είναι η μεγαλη ευκαιρια να ξεχρεωσουμε κτλπ.

Γ) Κάθε διαφορετικη αποψη ή προσπαθεια κριτικης δαιμονοποιουταν,ως μια προσπαθεια αποσταθεροποιησης της ομαδας από τουρκο-ποντικες.
 Σε περιπτωση που δεν πετυχαινε αυτό επεφταν ψιλες.
  Πχ ξυλοφορτωμα οποιου εκανε δυσκολες ερωτησεις στην συνελευση.

Δ) Πληρης αποκρυψη στοιχειων για την «προστασια της ομαδας» με αποτελεσμα ακομα και σε εκλογες της λεσχης οι υποψηφιοι να μην εχουν ιδεα για την κασταση της παε και να κανουν γενικολογες αοριστες δηλωσεις προεκλογικου τυπου
 «Θα κανουμε τον αρη σεβαστο» κτλπ. 

               
 Το «αστειο» είναι ότι συνεχιζεται θελημενα ειτε από κεκτημενη ταχυτητα αυτή η πρακτικη
 Η κοινη λογικη εχει παει περιπατο.
 Τις τελευταιες μερες ακουμε ότι εχουμε κανει ανοιγμα στους βετερανους,ότι ψαχνουμε στα σοβαρα για προπονητη και τεχνικο διυθυντη ενώ δεν εχουμε ακομα ιδεα σε ποια κατηγορια θα παιζουμε,με  τι μπατζετ, ουτε καν ποσοι παικτες μας μειναν δεν ξερουμε.
 Εγω αναρωτιεμαι οταν τους πλησιαζουν τι τους λενε, ατακες από καμακια της δεκαετιας του 80;   «Ψιτ, ψιτ,  καλε εσυ θελεις να ερθεις στο Αρης να γουσταρης;»  Πως είναι δυνατον ενας σοβαρος επαγγελματιας να ερθει σε ένα χωρο

όταν οι διευθυνση του χωρου δεν ξερει τι της ξημερωνει αυριο;

 Ακομα και τα λεφτα του να είναι εγγυημενα με καποιο μαγικο τροπο πως θα δουλεψει όταν κάθε μερα αλλαζουν τα δεδομενα; Πως θα κανει προγραματισμο όταν δεν ξερει καν τον στοχο της σεζον; 

              

  Τετοιου ειδους τυφλα ραντεβου δεν εχουν αισιο τελος.
 Επομενος η διοικηση πουλαει παπα και ψαχνει για εξιλεαστηρια θυματα για τα λαθη της.
 Φυσικα η μηχανη προβολης θα χρησιμοποιηση το αξιωμα  Β (κανω το ασπρο μαυρο) και θα μιλαει για τον «εγκαιρο προγραματισμο που κανει η διοικηση αυτή τη χρονια ώστε να πετυχει το στοιχημα της ανοδου σε υψηλοτερη κατηγορια και την αρνηση καποιων να την βοηθεισουν».
 Εάν δεν πιασει θα προσθεσουν και ένα επενδυτη υπερμεγιστανα κατά προτιμηση εκ του «ξανθου γενους» που θα παρατησει κανα πριγκηπατο για να μας σωσει.

 ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: