Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

YΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ


Ύστατη στιγμή 

Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι,Ελληνοαμερικάνοι,ξαφνικά τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί καμιά δεκαριά που θέλουν να πάρουν τον Άρη,ας κρατάμε μικρό καλάθι και ας έχουμε υπομονή και τα μάτια ανοιχτά – ορθάνοιχτα γιατί το τι παππά έχουμε φάει 20 χρόνια τώρα δεν λέγεται,αν θέλουμε να ζήσει ο Άρης πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη,είμαστε σε πολύ οριακό σημείο .
 Zητώ  να πάψουμε την παπαγαλία και την αναπαραγωγή της γκρίνιας και της εσωστρέφειας και τότε θα τρίβουμε τα μάτια μας με το τι μπορεί να γίνει στον Άρη. 
 
  Για πολλούς η παραίτηση Ντίμη Παπαϊωάννου ήταν μια σχεδόν αδιάφορη είδηση,για μένα ήταν μια τεράστια απογοήτευση,τέτοια που μ’ έφτασε στο σημείο να σκέφτομαι να μην ξανασχοληθώ με τα του Άρη. 
Αλλά εδώ μέσα στο Υπάρχει και αυτός ο Άρης εχω γνωρίσει άτομα τρελά και φουλ καψούρια με τον Άρη όπως : ο Στάθης,ο Διονύσης,ο Ηλίας,ο Τάσος,ο Αντώνης,ο Γρηγόρης και ένα σωρό άλλους αδέρφια που όταν έχανα το κουράγιο μου,μου έδιναν δύναμη να συνεχίσω .

Έχω πει πολλά,άλλες φορές ρίσκαρα μ αυτά που έλεγα,άλλες φορές εκτέθηκα,αλλά πάντα είχα,εχω και θα έχω σαν γνώμονα το καλό του Άρη. 
Δυστυχώς ο λαός του Άρη επηρεάζεται εύκολα, παρασύρεται και οδηγείται σε λάθος πράξεις που στην τελική ζημιώνουν τον ίδιο τον Άρη,όχι επειδή θέλουν να κάνουν κακό,αλλά επειδή δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης και επειδή δεν μπορούν να κατανοήσουν πως παίζεται το παιχνίδι και μιλάω για το παιχνίδι στην πλάτη του Άρη. 

 Κάποιοι πίστευαν ότι με την αποχώρηση Σαουρίδη ο Άρης θα βρει τον δρόμο του,εγω είπα ότι δεν θα λυθεί τίποτα,η απαγόρευση μεταγραφών ήταν ένα ηχηρό-ηχηρότατο καμπανάκι αλλά κανείς δεν το άκουσε .
 20 χρόνια τώρα αφήνουμε στον Άρη να κόβουν και να ράβουν όσοι δεν θέλουν το καλό του συλλόγου και πολεμάμε ή αφήνουμε κάποιους να πολεμήσουν ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν.
 Ο υποβιβασμός του Άρη για Τρίτη φορά ήταν σχεδόν σίγουρος , είχα μια μικρή ελπίδα μέχρι τον Δεκέμβρη αλλά όταν από τον Άρη αποχώρησε ο Ουντότζι ,ο Ηλιάδης την κοπάνησε και ανέλαβε ο Σκόρδας κατάλαβα ότι δεν την γλυτώνουμε ούτε αυτήν την φορά . 

Για να μην  πολυλογώ και κουράζω φτάνουμε στο σήμερα,ένα σήμερα μαύρο και άραχνο,με μια διοίκηση που μόνη της δεν μπορεί να διαχειριστεί τον Άρη έτσι όπως τον παρέλαβε,καλή διάθεση υπάρχει από κάποιους αλλά η κατάσταση είναι οριακή και δεν ξέρω αν πλέον φτάνουν οι καλές προθέσεις .
 Τι να κάνει; Να φύγει η διοίκηση Στεφανίδη ; Να έρθει ποιος ;
 Με μια φωνή όλοι θα βροντοφωνάξουν : να έρθει επενδυτής , να έρθει κάποιος με χρήμα και όραμα αυτή είναι η μόνη φωνή στις τόσες που ακούγονται που θέλω να ακούσω, κλείνω τα αυτιά μου σε όλες τις άλλες  ο Άρης θέλει ρευστό,πολύ χρήμα,αυτό θα μπορούσε να έρθει και θα έρθει γιατί ο Άρης είναι τεράστιο μέγεθος και ας θέλουν κάποιοι να τον κάνουν μικρό,θα έρθει όμως μόνο όταν εμείς οι ίδιοι διασφαλίζουμε τα στεγανά της ομάδας,ο Άρης έχεις ένα μάτσο ανθρώπων που του τρώνε τα σωθικά και τις σάρκες, δεν θα τους διώξει αυτούς ο Ιωαννίδης,δεν θα σου φέρει επενδυτή ο Ιωαννίδης ούτε κανένας άλλος,δεν θα αναλάβει κανένας τον Άρη όταν θα ξέρει ότι δεν θα τον προστατέψεις,όταν βγαίνει ο Ντίμης Παπαϊωάννου και λέει βάζω λεφτά και με πολεμάνε και δεν βγαίνεις σαν λαός να πάρεις κεφάλια, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σε αναλάβει, γιατί να σε αναλάβει όταν εσύ ο ίδιος δεν του δείχνεις με την στάση σου σαν λαός ότι θέλεις την κάθαρση στην ομάδας; Όσο μένεις αδρανής αδερφέ μου ο Άρης θα κατρακυλάει χωρίς σταματημό,ήταν το ποδόσφαιρό,την επόμενη χρονιά  θα είναι  το μπάσκετ μετά  θα είναι το Βικελίδης,θα σε εξαφανίσουν,εκτός και αν κάνεις την επανάσταση σου,γίνε ασπίδα του Άρη γιατί αλλιώς ο Άρης δεν θα σηκώσει ποτέ κεφάλι,σταματάω εδώ γιατί γι αυτό το θέμα μπορώ να γράψω όχι άρθρο αλλά βιβλίο ολόκληρο,κάνε τα κουμάντα σου λαέ του Άρη γιατί ο χρόνος τελειώνει,κανόνισε την πορεία σου …. 
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΡΕΜΑΛΙΔΗ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: