Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Συνέντευξη Στεφανίδη και το αύριο ….

Πέρασε και η συνέντευξη τύπου Στεφανίδη,μάθαμε κάποια πράγματα και θα προσπαθήσω με το φτωχό μυαλό μου να τα αναλύσω.

Πρώτο θέμα είναι ο προπονητής,ο Καλαϊτζίδης είναι ένας έμπειρός προπονητής με 18 χρόνια εμπειρία σε πάγκους,ένας άνθρωπος αρκετά ευφυής,για τις προπονητικές του ικανότητες δεν μπορώ να τον κρίνω μπορώ να κρίνω όμως το βιογραφικό του,ένα βιογραφικό που δεν θα ήταν με τίποτα για Άρη Α εθνικής,αλλά για έναν Άρη στην Β το συζητάμε αν κάνει ή όχι,πάντως δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη,σίγουρα κατά την γνώμη μου είναι καλύτερος του Σούλη Παπαδόπουλου.

Αυτά μπορώ να πω για τον νέο προπονητή τα άλλα θα τα κρίνουμε στην πορεία αν και εφόσον τελικά πορευτούμε με τα σημερινά δεδομένα .

Δεύτερο θέμα είναι η επιλογή κατηγορίας,για μένα η Γ ήταν είναι και θα είναι η τελευταία λύση,το θέμα αφμ ούτε το συζητάμε και χαίρομαι που όποιος το επεξεργάστηκε στο τέλος το παράτησε και απ ότι ξέρω το επεξεργάστηκαν αρκετοί άσχετα αν δεν τολμάει να το πει κανείς προς τα έξω,όχι ότι το ΑΦΜ δεν θα έλυνε προβλήματα,δεν είναι άσχημο σαν λύση αν μιλούσαμε για μια απλή ανώνυμη εταιρία,αλλά επειδή δεν μιλάμε για μια απλή Α.Ε αλλά για τον Άρη αυτή η λύση είναι σαν μαχαίρι στην πληγή εκεί κατέληξα μετά από ατελείωτη σκέψη και συζήτηση με πολλά αδέρφια,με το φτωχό μου το μυαλό πάντοτε.

Τώρα πάμε στο ζουμί,το να παίξουμε στην Β είναι μια απλή κουβέντα,ο Άρης με τόσα χρέη και με τόσο λίγα έσοδα ίσως αποτελέσει θήραμα για τα πιρανχας,μια συμμετοχή του Άρη στην Β Χωρίς ένα σχέδιο και χωρίς οικονομικές πλάτες ίσως αποβεί καταστροφικό .

Ο Στεφανίδης μίλησε για άρση απαγόρευσης μεταγραφών στην Β,αυτό είναι ένα δεδομένο που λίγο δίνει μια πιο αισιόδοξη νότα,ο Άρης χωρίς απαγόρευση μεταγραφών και με μερικούς,όχι πολλούς, έμπειρους παίχτες μπορεί να επιστρέψει στην Α, τι κι αν υπάρχει η Αεκ,ο Ηρακλής και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος,δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Άρης φοβάται να δηλώσει συμμετοχή στην Β,το θέμα όμως ξαναλέω είναι να μπορεί η διοίκηση με σιγουριά να πει ότι μπορεί να κάνει μια ομάδα που θα χτυπήσει άνοδο,δεν θεωρώ ότι ο Άρης παίζοντας στην Β θα κινδυνέψει να πέσει αν δεν έχει απαγορεύσεις μεταγραφών,το θέμα όμως δεν είναι αν θα πέσει ή θα μείνει στην κατηγορία,το θέμα είναι να μας πείσουν οι διοικούντες ότι θα κάνουν μια ομάδα δυνατή χωρίς απαγορεύσεις μεταγραφών,αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο,το άλλο σημείο είναι τι θα γίνει με τους πρώην ποδοσφαιριστές,αν είναι να κάνεις ομάδα αλλά κάθε μήνα να έχεις το άγχος μην σου αφαιρεθούν βαθμοί τότε δεν κάνεις τίποτα .

Άρα υπάρχουν δυο σημαντικά θέματα,αν η διοίκηση μέχρι 15 Ιουνίου μπορέσει να προσεγγίσει κεφάλαια στον Άρη,να κάνει μια αξιόμαχη ομάδα και εγγυηθεί όχι με λόγια του αέρα αλλά με χειροπιαστές αποδείξεις ,ότι ο Άρης δεν θα κινδυνέψει με αφαίρεση βαθμών τότε ο Άρης πρέπει να παίξει στην Β,αν δεν μπορεί να τα κάνει αυτά,να εξασφαλίσει δηλαδή ένα ικανό ρόστερ που θα πάει για άνοδο και εγγυήσεις ότι δεν θα
κινδυνέψει με αφαίρεση βαθμών,τότε καλά θα κάνει να δηλώσει στην Γ και όλοι πλέον πρέπει να είναι δίπλα σ αυτήν την προσπάθεια .

 Αν δεν μπορεί να τα κάνει και το πλάνο είναι απλά μια θεωρία και δεν έχουν βρεθεί άνθρωποι να καλύψουν όλοι αυτήν την ιστορία από οικονομικής άποψης,τότε δώστε την ομάδα στον Γαλανό και ας συσπειρωθούμε για μια νέα ψυχοφθόρα διαδικασία που όμως θα είναι πλέον μονόδρομος .

Υ.Γ 1. Στεφανίδη δεν υπάρχει Αρειανός που να σκέφτεται λογικά και να μην επιθυμεί γρήγορη επάνοδο του Άρη στην super league,όμως θα είναι εξοργιστικό για τον κόσμο να είναι όλη αυτή η ιστορία ένα απλό θέλω και μια επιθυμία που δεν μπορεί να υλοποιηθεί .

Υ.Γ 2 Γαλανός –Στεφανίδης δεν με νοιάζει ποιος και τι ,με νοιάζει ο Άρης,με νοιάζει ο Άρης να επιστρέψει εκεί που ανήκει . Αν η Β δεν είναι εφικτή,είναι συγκεκριμένα τα λεφτά που χρειάζονται, τότε η μόνη λύση είναι η Γ.

Υ.Γ 3 . Στεφανίδη αν ο λόγος που δεν ανακοίνωσες ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ συνέντευξη τύπου είναι γιατί πρώτα θέλεις να κλείσεις πρώτα τους διακανονισμούς τότε μαγκιά σου αλλά αν δεν ανακοίνωσες ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ γιατί δεν έχεις ακόμα σίγουρο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ τότε ξεκινάς πολύ λάθος την δουλειά….

Υ. Γ 4 Στεφανίδης – Γαλανός αν είναι να πάτε στην Γ.Σ ως δυο αντιμαχόμενες πλευρές χάθηκε όλοι η ουσία ,αν και οι δυο πλευρές θέλετε το καλό του Άρη ,και αφού στην Γ.Σ θα αποφασίσει ο κόσμος , καλό για τον Άρη θα ήταν να συνεργαστείτε και όχι να αντιπολιτεύεστε ο ένας τον άλλο . Αν φτάσαμε εδώ είναι γιατί στον Άρη πάντα υπήρχαν παρατάξεις και ως επακόλουθο πάντα υπήρχε διχασμός ,μόνο ενωμένοι θα βγούμε από αυτό τον σκατοβούρκο .

Ο λαός θέλει όραμα ,θέλει τιμωρία των ενόχων και πάνω απ όλα θέλει καθαρές κουβέντες , από την άλλη ο Άρης δεν θέλει αγαπούλες και φιλάκια που λέει ο Περικλής ο Τραϊος ,ο Άρης θέλει χρήμα ,ζεστό και αρκετό ,αν δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε χρήμα για να τρέξετε και οι μεν και οι δε το πλάνο σας αφήστε το ,κανένα πλάνο δεν τρέχει χωρίς χρήμα…
Ο θεός μαζί μας….

Δεν υπάρχουν σχόλια: