Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Ο ΕΥΡΩΤΑΒΛΑΔΟΡΟΣ

Μετά τον «θρίαμβο» του θρήνου στην Ισπανία,έχω να κάνω μερικές επισημάνσεις και προτάσεις.

1) Η κρατική τηλεόραση να στείλει στα σπίτια τους δημοσιογράφους,οι οποίοι, την προηγούμενη μέρα του αγώνα,μας πληροφορούσαν ότι,ΚΑΜΙΑ Ελληνική ομάδα δεν έχει κερδίσει στην Ισπανία, πλην της Εθνικής μας, που νίκησε την Εθνική Ισπανίας μία φορά στη Σαραγκόσα!!!

 Οι εν λόγω δημοσιογράφοι,ή είναι άσχετοι ή είναι οπαδόσκυλα του κερατά και δεν λένε την αλήθεια,ότι δηλαδή,η ΜΟΝΗ Ελληνική ομάδα, που έχει νικήσει στην Ισπανία,είναι ο ΑΡΗΣ,ο οποίος στο ίδιο στάδιο νίκησε την Ατλέτικο των Φορλάν,Ντιέγκο Κόστα και Αγκουέρο, η οποία Ατλέτικο μόλις πριν λίγο καιρό είχε αναδειχθεί υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης!!!

 Και είτε το ένα συμβαίνει,είτε το άλλο,πρέπει να πάνε σπίτι τους.
 Φυσικά,από την πορνοτηλεόραση, που κακώς ξαναλειτουργεί με τα λεφτά μας δεν περιμένουμε τέτοιες ευαισθησίες.

 2) Να απονεμηθεί στο θρήνο από το αρμόδιο καφενείο το δίπλωμα του Εθνικού Ευρωταβλαδόρου, τίτλο που του έχω απονείμει πριν χρόνια και που,δυστυχώς, κοντεύαμε να τον ξεχάσουμε.

 3) Να προβεί ο ολυμπιακός σε έντονη διαμαρτυρία προς την UEFA για την σφαγή που υπέστη,αφού οι διαιτητές ακύρωσαν ΜΟΝΟ ένα γκολ και όχι τα υπόλοιπα τέσσερα!!!
 Ευνόητο, ότι θα πρέπει να εισηγηθεί στην UEFAνα σφυρίζουν στους αγώνες του οι εξαίρετοι Έλληνες διαιτητές, τύπου Ζωγράφου, διότι έτσι είναι μαθημένος. 

 4) Τέλος, θα ήθελα να μεταφέρω στον «θρήνο» τα ευχαριστώ όλων των Ελλήνων φιλάθλων,πλην των οπαδών του,για τη χαρά που τους προσέφερε, η τόσο «αγαπητή» αυτή ομάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: