Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ


Ο διαρκής αγώνας σωτηρίας και μακροημέρευσης του ποδοσφαιρικού τμήματος,θέλοντας και μη έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου του ΑΡΗ.

 Για το λόγο αυτό αισθάνομαι πώς η προσπάθεια του μπασκετικού τμήματος έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα όσο κι αν κάτι τέτοιο δεν ηχεί καλά στα αφτιά κάποιων.

 Η προσπάθεια του Κ. Αρβανίτη και των συνεργατών του ήταν και είναι δεδομένη και συνεχής,αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Αρειανός θα κλείνει τα μάτια του σε ενδεχόμενα λάθη που θα προκύπτουν κατά διαστήματα.

 Ένα από αυτά τα λάθη εντοπίζεται στον αγωνιστικό τομέα και έχει να κάνει με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ομάδας τον τελευταίο ειδικά μήνα.

 Η παραπάνω αναφορά μου μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι καθότι φέτος ιδιαίτερα μετά την άρση και του απαγορευτικού των μεταγραφών η ομάδα έχει στις τάξεις της Αμερικάνους αθλητές που κατά την άποψη μου αποτελούν την ψυχή και ζωογόνο δύναμη του αθλήματος.

 Η χρονιά παρά το καλό της ξεκίνημα δεν εξελίσεται με τον ίδιο τρόπο και αυτό πρέπει να συνιστά προβληματισμό για τους πάντες.

 Γνωρίζω πώς προέχουν οι υποχρεώσεις με τον φάκελο 99,καθώς αν κάτι πάει στραβά η ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις καθόλου τιμητικές για την ιστορία της, από την άλλη πλευρά όμως επιτρέψτε μου να θεωρώ αγωνιστική ντροπή της ήττες από τον νεοφώτιστο Κόροιβο, τον Κολλοσό και τον τελευταίο Πανιώνιο δεν έχουμε απαιτήσεις για πρωτάθλημα ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί και μαστίζει εάν θέλετε την ομάδα, κανένας όμως δεν δικαιούται να μη δέχεται κριτική σε δημόσια μάλιστα σφαίρα όταν δεν υλοποιεί τα στοιχειώδη που δεν θα αμαυρώνουν όπως αμαύρωσαν την αγωνιστική υπερηφάνεια της ομάδος.

 Βέβαια πιστεύω ακράδαντα πώς ειδικά για την τελευταία ήττα έχει μερίδιο ευθύνης και κομμάτι του κόσμου της ομάδος,μιας και είναι κουτό να πανηγυρίζεις για μια απόφαση που σε δικαιώνει όταν ένας άλλος πιο κρίσιμος αγώνας είναι προ των πυλών. 

Αν κάποιοι θεωρούν ότι έπρεπε να δώσουν συγχαρητήρια για μια δικαστική νίκη θα μπορούσαν να το κάνουν μετά το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αφού αυτό που οφείλει να μπαίνει πάντα σε πρώτη γραμμή είναι το παρόν και η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα που επιβάλλεται να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: