Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΡΗΣ 2-2

 Το πηρα αποφαση τελικα, μεχρι να τελειωσει φετινη η χρονια, θα παμε με την ψυχη στο στομα, θα χασουμε μερες απο την ζωη μας, μεχρι να παρουμε την πολυποθητη ανοδο, τι ηταν παλι και αυτο το σημερινο, δικο σου παιχνιδι, που το ειχες σχεδον καθαρισει στο πρωτο ημιχρονο, το εκανες δωρο  στις καθυστερησεις του δευτερου.

 Μας διακατεχουν τασεις αυτοκτονιας, δεν εξηγειτε αλλιως ολο αυτο που βιωνουμε καθε αγωνιστικη, στα δυο πιο κρισιμα εκτος εδρας παιχνιδια της χρονιας, με αντιπαλους αυτους που θα διεκδικησεις την ανοδο, αντι να εχεις το απολυτο των βαθμων, η συγκομιδη σου ηταν μολις 1 βαθμος, οχι επειδη οι αντιπαλοι σου ηταν καλυτεροι απο εσενα, αλλα απο καθαρη επιπολαιοτητα και ελειψη αυτοσυγκεντρωσης, παικτων και τεχνικης ηγεσιας.

 Καποιος να τους ξυπνησει εκει μεσα, εαν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα πεταξει το πουλακι, οριακα ειμαστε στο να χαθουν τα παντα, πρεπει με την ληξη του πρωτου γυρου, να παρουμε κεφαλι στον βαθμολογικο πινακα, και να το διατηρησουμε μεχρι τελους, για να μην εχουμε δραματα στο τελος, πρεπει παση θυσια να επιτευχθει η ανοδος, και θα επιτευχθει με οποιαδηποτε τροπο, γιατι δεν γινετε αλλιως.

 Δευτερη σερι γκελα, με σοκ απωλειας βαθμων στις καθυστερησεις του αγωνα, ενα ματς θριλερ στην Ριζουπολη χωρις νικητη, το προβαδισμα δυο τερματων τις ομαδος μας στο ημιχρονο, εγινε δωρο στους αντιπαλους μας που εκμεταλευτηκαν με τον καλυτερο τροπο το αριθμητικο τους πλεονεκτημα.

Δεν ειναι ωρα τωρα για μιρλα και μιζερια, ειναι ωρα για συσπειρωση γυρω απο την ομαδα, ειναι ωρα επιστροφης του κοσμου στο γηπεδο, για να πετυχουμε τον στοχο της ανοδου, πρεπει ολοι να ειμαστε ενωμενοι, ναι ειμαστε δυσκολα, δεν χαθηκε ομως τιποτα, στο τελος εμεις θα ειμαστε που θα χαρουμε, για να γινει ομως αυτο, θα πρεπει να στηριξουμε την ομαδα, ο θεος μας θελει στο πλευρο  του, μονος του δεν θα καταφερει τιποτα, ολοι μαζι ομως θα καταφερουμε τα παντα, ελα κοντα του, πολεμησε μαζι του, γινε η ασπιδα του, χωρις εσενα ειναι ευαλωτος στους εχθρους, με σενα στο πλευρο του ειναι πανισχυρος.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Απόλλων Σμύρνης (Α. Μάντζιος): Ταΐρης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Πάνος (70΄Ρομάνο), Ομπόντο (29΄Πετρόπουλος), Κάσσος (46′ Αλμπάνης), Σιατραβάνης, Κονέ, Διαμαντόπουλος.

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ρόβας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (52΄Καράμπελας), Μπαργκάν (83΄Τάτος), Ντούνης, Ίλιτς (68΄Ιντζίδης)

 Tα αποτελεσματα και η βαθμολογια της αγωνιστικης ηταν τα εξης:

Ο Άρης ήταν ο χαμένος της αγωνιστικής, καθώς δεν κατόρθωσε να κερδίσει στη Ριζούπολη και έτσι η διαφορά των 7 βαθμών από την κορυφή παρέμεινε. Ατίθετα η Λαμία χωρίς καν να αγωνιστεί αύξησε τη διαφορά, ενώ πλησίασε και ο Αγροτικός Αστέρας.
  
Αγροτικός Αστέρας - Κισσαμικός 4-0
Χανιά - Τρίκαλα 1-0
Σπάρτη - ΟΦΗ 1-0
Απόλλων - Άρης 2-2
Παναιγιάλειος - Καλλονή 2-0
Καρδίτσα - Αχαρναϊκός 2-0
Αιγινιακός - Πανσερραϊκός 0-0
Καλλιθέα - Ελευσίνα 0-0

1. Απόλλων Σμύρνης 37
2. Λαμία 34*
3. Άρης 30*
4. Αγροτικός 28*
5. Σπάρτη 24
6. Ο.Φ.Η. 24
7. Χανιά 21*
8. Παναιγιάλειος 19
9. Τρίκαλα 18*
10. Αχαρναϊκός 17
11. Κισσαμικός 16*
12. Πανσερραϊκός 16*
13. Αναγέννηση Καρδίτσας 16**
14. Καλλιθέα 15
15. Αιγινιακός 12
16. ΑΕΛ Καλλονής 9
17. Πανελευσινιακός 7
18. Πανθρακικός 0

*Αυτές οι ομάδες έχουν 1 παιχνίδι λιγότερο. **Αυτές οι ομάδες έχουν 2 παιχνίδια λιγότερο.

1 σχόλιο:

Κώστας Δελιάκης είπε...

Χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Κατ αρχήν πρέπει να δημιουργηθεί,η αίσθηση,πως σε περιμένουν οι αντίπαλοι ως ΑΡΗ, και όχι όπως την οποιαδήποτε κωλοπετεινίτσα,της Β Εθνικής.Στην συνείδηση και το μυαλό, των άλλων ομάδων είσαι,ομάδα Α΄Εθνικής,Σούπερ Λιγκ πως το λένε. Κάτι που,όμως ,όπως δείχνει η ζωή, οι νεαροί παίχτες της ομάδος τον σοβαρό αυτό παράγοντα ,που αποτελεί πλεονέκτημα,τον αγνωούν.Σαφώς και στον ψυχρό υπολογισμό του μολυβιού η ισοπαλία εκτος έδρας,με τον συγκεκριμένο αντίπλο,είναι σαν νίκη.Όταν όμως έχουμε ένα παιγνίδι,που θά πρεπε χωρίς υπερβολή,να το καθαρίσης ,με 0-4,αυτό δείχνει,πως χρειάζεται δουλειά και όχο εφυσηχασμός.Ας ελπίσουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι,θα λειτουργήση ως μάθημα βελτίωσης,καθώς απογοητεύσεις δεν χοράνε,πλέον.