Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΝΟΣ ΛΑΤΙΝΟΥ



ΑΡΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 2 - 0

 Σε ενα γεματο κατακιτρινο Χαριλαου, η ομαδα μας εδωσε την τελευταια της φετινη παρασταση, νικωντας την ομαδα των Σερρων με το φτωχο θα ελεγα 2 - 0, σκορερ της αναμετρησης ηταν ο Πασας στο 60ο λεπτο, με κοντινο πλασε, υστερα απο σεντρα του Βαλεριανου, κανοντας το 1 - 0, και τελικο αποτελεσμα, διαμορφωσε ο Παυλιδης, με καρφωτη κεφαλια  στο 81ο λεπτο, υστερα απο σεντρα του Τζανακακη. 

 Η ληξη της αναμετρησης, εφερε μια ανακουφιση για την τετραχρονη ταλαιπωρια μας, με μια ευχη απο τα στοματα ολων μας, αλλο τετοιο κακο να μην μας ξαναβρει.

Τελος λοιπον της αυτοεξοριας μας,  τελος αυτης της μαυρης σελιδας του συλλογου μας, που δηλητηριαζε τις ψυχες μας, και αρχη μιας αλλης εποχης, που αυτη την φορα ας ελπισουμε, οτι δεν θα προδωσει τα ονειρα μας.

Ανοιγονται καινουριοι οριζοντες, σε ενα μεχρι στιγμης αβεβαιο μελλον, οταν ομως τα οικονομικα του συλλογου μας, δεν ειναι ανταξια του ονοματος του και του κυρου του, τοτε επιτρεψτε μου να διατηρω τις επιφυλαξεις μου για το τι μελλει γεννεσθαι.

Δεν μηδενιζω την μεχρι τωρα προσπαθεια που εχει γινει, αλλα συγχωρεστε με εχω απαιτησεις, θελω τον ΑΡΗ στην κορυφη, δεν συμβιβαζομε με αναμνησεις και λιγοστες χαρες,  σας ευχαριστω για οτι κανατε, δειξτε μου οτι μπορειτε πολυ περισσοτερα, δεν θελω διαχειριση εσοδων, θελω ισχυρο επενδυτη, που θα κανει τα ονειρα μας πραγματικοτητα.

 Ας αφησουμε ομως τις σκεψεις μου στην ακρη, δεν ειναι τις παρουσης οι προβληματισμοι μου για το αυριο, ενευθετω χρονο θα δουμε στην πραξη που βαδιζουμε, εχω μαθει να εχω απαιτησεις για τον μεγαλυτερο συλλογο της Ελλαδος, ενα συλλογο που γεννηθηκε για να συλλεγει τιτλους παντου.

Πριν ομως παω παρακατω, θα δωσω την μικρη μου ταπεινη συμβουλη, και ας ξερω οτι δεν θα εισακουστει, δεν αδειαζεις ποτε στην ζωη σου, οσους σε βοηθησαν και σε στηριξαν στα δυσκολα, νομος αυτο, αυτοι τωρα που σε γλυφουν, αυριο θα σου σκαψουν τον λακκο.

 Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω, και να δωσω και εγω με την σειρα μου, ενα ζεστο χειροκροτημα, στον τεχνικο διευθυντη, την τεχνικη ηγεσια, και τους παικτες του συλλογου μας, για την επιτευξη του στοχου μας.

Αυτα τα παιδια, ηρθαν χωρις μεγαλες περγαμηνες, σε μια πολυ δυσκολη στιγμη του συλλογου, δουλεψαν πολυ σκληρα, ακουσαν κατα την διαρκεια της χρονιας τα εξ' αμαξης, στην καθομιλουμενη, δεν πουλησαν οπαδιλικι, ουτε ειπανε μεγαλα λογια χωρις ουσια, δεν μας προσφεραν τιτλους, δεν παιξανε μπαλα ευρωπαικων προδιαγραφων, κανανε ομως κατι πολυ σημαντικο, εδωσαν και την ψυχη τους στο χορταρι, για να βγει το καρο απο την λασπη, σεβαστηκαν και τιμησαν το σημα και την ιστορια του συλλογου, εδωσαν ορκο τιμης οτι θα ανεβασουν την ομαδα, και τον τηρησαν, μονο και μονο για αυτο, θα ειναι μεσα στην καρδια μας, το χειροκροτημα που δεχτηκαν το αξιζαν και με το παραπανω, καλη τυχη μαγκες σε οτι κανετε.

 Ξεχωριστη μερα η σημερινη, για τον τελευταιο  των μοικανων τις λατιν σχολης, τον Νταρσι Νετο, μετα απο παρα πολυ καιρο, παικτης του συλλογου μας, εχει το φιναλε που του αξιζει, για την προσφορα του στον συλλογο, οι 181 συμμετοχες του και τα 16 γκολ που πετυχε περνουν πλεον στην ιστορια, ηταν παρων και στα ευκολα και στα δυσκολα, σε ευχαριστουμε Νταρσι, εισαι ενας απο εμας, καλη συνεχεια σε οτι εχεις αποφασισει να κανεις.

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:


ΑΡΗΣ(Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος(76’ Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Νέτο(58’ Πασάς), Πλατέλλας(58’ Παυλίδης), Μπαργκάν, Διαμαντόπουλος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Στοϊλας): Άντμαν, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Στέβιτς, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής(67’ Κρητικός), Κάκκος(88’ Πέτρου), Πόζογλου(75’ Δούμτσιος), Ενομό
 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης: 
Άρης-Πανσερραϊκός 2-0
Παναχαϊκή-Αναγέννηση Καρδίτσας 4-1
Κισσαμικός-Απόλλων Λάρισας 7-0
Καλλιθέα-Τρίκαλα 0-1
Α.Ε. Καραϊσκάκης-Απόλλων Πόντου 2-1
Εργοτέλης-Αιγινιακός 5-1
Δόξα Δράμας-Σπάρτη 7-0
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος 0-3 α.α.
Βέροια-ΟΦΗ 0-3 α.α. 
ΘέσηΟμάδαAγων.Βαθμολογία
1ΟΦΗ3280
2ΑΡΗΣ3279
3ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 18913267
4ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ3258
5ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ3257
6ΤΡΙΚΑΛΑ3255
7ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ3250
8ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ3245
9ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ*3243
10ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ3240
11ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ*3237
12ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ*3237
13ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ*3237
14ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ*3230
15ΚΑΛΛΙΘΕΑ*3224
16ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ*3222
17ΒΕΡΟΙΑ***315
18ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ**

Δεν υπάρχουν σχόλια: