Κυριακή 27 Μαΐου 2018

UNTIL THE END


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΡΗΣ 0 - 1

Στην Καρδιτσα ολοκληρωθηκε και τυπικα, ο τετραετης γολγοθας του συλλογου μας, σε κατηγοριες που δεν αρμοζανε στο τεραστιο ονομα του, επιτελους τελος σε ενα μαρτυριο, που εδινε τροφη στην εσωστρεφεια μας, και κατετρωγε αργα και σταθερα τα σωθικα μας.

Στο τελευταιο παιχνιδι μας, στο πρωταθλημα τις Football League, η ομαδα μας δεν χαριστηκε στον αντιπαλο της, και επικρατησε επι τις τοπικης Αναγεννησης με 1-0, με πεναλτι που εκτελεσε ευστοχα ο Λωττας στο πρωτο λεπτο των καθυστερησεων, κλεινοντας ετσι τις αγωνιστικες τις υποχρεωσεις για την φετινη χρονια.

Τιτλοι τελους σε μια εξαετια που εκανε σπαραλια την ψυχολογια μας, και αμαυρωσε την ιστορια του συλλογου μας, και τιθετε πλεον το ερωτημα, γιναμε σοφοτεροι σαν οργανισμος απο ολα αυτα που τραβηξαμε ολα αυτα τα χρονια; μαθαμε απο τα συνεχομενα επαναλμβανομενα λαθη μας; η απαντηση θα δωθει προσεχως, η πορεια των πραγματων θα δειξει, τι διδαχτηκαμε  απο ολα αυτα που περασαμε.

Κραταμε σαν παρακαταθηκη για το αυριο, τα παθηματα του παρελθοντος, και ανοιγουμε μια νεα σελιδα, στα καλυτερα που ερχονται, χαμηλα την μπαλα, οχι πολλα λογια, αλλα πραξεις.

 Απαιτηση ολων μας, να ξαναγινει ο ΑΡΗΣ μας μεγαλος σε ολα τα επιπεδα, και να παψει να ειναι το θυμα και ο φτωχος συγγενης, απαιτηση ολων μας να ξανακερδισει οτι εχασε ολα αυτα τα χρονια, απαιτηση ολων μας να γινει το φοβητρο αγωνιστικα ολων, απαιτηση ολων μας να παρουν τα ονειρα μας εκδικηση, απαιτηση ολων μας οι τιτλοι.

 Οργανωση παντου, μην παρουν ξαφνικα τα μυαλα μας αερα, απο τις διαφορες σειρηνες που καραδοκουν, με συνεση και ταπεινοτητα  πρεπει να χτισουμε το μελλον μας, και για να το κανεις αυτο, βαδιζεις παντα με οτι εχεις στην τσεπη σου, χωρις υπερβολες και φανφαρες.

 Η επιστροφη μας στην Super League ειναι πλεον γεγονος, το μονο που απομενει για να κλεισει και τυπικα το θεμα, ειναι η αδειοδοτηση μας, θελω να πιστευω, οτι εφοσων περασαμε με επιτυχια την επιτηρηση, εχουμε φροντισει να ειμαστε συνεπεις στα αρθρα τα οποια, αλλες ομαδες τις Super League, κοπηκαν και ενδεχομενως θα εχουν κυρωσεις, ξεκινωντας με -6 και περιορισμους μεταγραφων, μακρια απο εμας ολα αυτα.

 Για να ανταγωνιστουμε τις ομαδες του επιπεδου μας χρειαζονται χρηματα, ελπιδα ολων μας οτι θα μπορουμε να το πραξουμε, χρειαζονται συμπαικτες στην νεα μας αυτη προσπαθεια, γιατι με τα σημερινα οικονομικα δεδομενα, δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να ανταποκριθουμε, στις απαιτησεις τις κατηγοριας, θελω να πιστευω οτι γινονται οι καταλληλες κινησεις να βρεθουν, ωστε να μην μπουμε στην διαδικασια να ρισκαρουμε τις τυχες τις ομαδος, για μια ακομη φορα, και οδηγηθουμε ξανα στην καταστροφη.

UNTIL THE END, ο σημερινος μας τιτλος, μεχρι το τελος  στην γλωσσα μας, στα χρονια της υπομονης δεν μας θυμηθηκε κανεις, μονοι μας τραβηξαμε ολο αυτο το μαρτυριο, ολοι μας κλεισανε τις πορτες, μονοι μας πεσαμε, μονοι μας σηκωθημε ορθιοι, δεν μας λυγισε τιποτα, οτι και εαν εγινε μειναμε πιστοι στο πλευρο του Θεου μας, μια χαρη μονο σας ζητω, φροντιστε τα ονειρα μας να παρουν εκδικηση, οχι τυπωμενα σε μια φανελα για το θεαθηναι, αλλα στην πραξη, μπορειτε; τοτε ειστε ευπροσδεκτοι, αν δεν μπορειτε βρειτε αλλους που μπορουν.

 ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Πλαβούκος(88’ Μπούσδρας), Σταματάκης, Πλούμης(58’ Ντάγκρας), Σουντουρά, Χαντζάρας.

ΑΡΗΣ(Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος (46’ Κλιγγόπουλος), Μαραγκός, Τσουμάνης, Μουμίν, Παυλίδης(83’ Χαντί), Μπαργκάν(64’ Λώττας), Πασάς, Κανακούδης, Μπαστακός.
 Τα αποτελεσματα και η τελικη βαθμολογια εχουν ως εξης:
Τα αποτελέσματα: 
Παρασκευή 25 Μαΐου 2018
Τρίκαλα – Εργοτέλης 0-3
Απόλλων Πόντου – Αχαρναϊκός (3-0 α.α.)
Παναιγιάλειος – Βέροια (3-0 α.α.)
Κυριακή 27 Μαΐου 2018
Απόλλων Λάρισας – Καραϊσκάκης Άρτας 3-1
Αιγινιακός – Παναχαϊκή 0-2
Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης 0-1
ΟΦΗ – Σπάρτη 5-0
Πανσερραϊκός – Δόξα Δράμας 3-4

Βαθμολογία

1. ΟΦΗ 86
2. Άρης 85
………………..
3. Παναχαϊκή 73
4. Δόξα Δράμας 63
5. ΑΟΧ Κισσαμικός 61
6. Τρίκαλα 58
7. Απόλλων Πόντου 53
8. ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας 48
9. Εργοτέλης 46
10. Απόλλων Λάρισας 43
11. Αιγινιακός 37
12. Σπάρτη 34
………………………..
13. Αναγέννηση Καρδίτσας 34
14. Πανσερραϊκός 27
15. Παναιγιάλειος 25
16. Καλλιθέα 21
17. Βέροια –
18. Αχαρναϊκός –

Δεν υπάρχουν σχόλια: