Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ


 ΑΡΗΣ- ΛΑΡΙΣΑ 2 - 0

Δυο στα δυο και συνεχιζουμε, μετα το θριαμβευτικο περασμα στην Λαμια, ο Θεος του πολεμου, σε ενα απο τα εξοχικα του, στην πολη του Θεου, προσθεσε αλλο ενα τριποντο στο ενεργητικο του, και συνεχιζει την πορεια του, στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα.

Ηρθε και γουσταρει, μοιραζοντας πονο στους αντιπαλους του, στελνοντας μυνηματα προς καθε κατευθυνση, για το τι θα επακολουθησει αυτη την χρονια, μεινετε συντονισμενοι στο πλευρο του θεου, και δεν θα πιστευετε στα ματια σας, με αυτα που θα σας προσφερει, η μαγικη αρμαδα του Πακο Ερερα.

Επεστρεψε για να παρει οτι του ανηκει, και ειναι πολλα αυτα που του ανηκουν, επεστρεψε για να βαλει τα πραγματα στην θεση  τους, καταριπτοντας το παραμυθι της προπαγανδας των ΜΜΕ, που εχτισαν εις βαρος του τοσα χρονια, επεστρεψε για να διδαξει σε ολους ηθος, τιμιοτητα, και αξιοπρεπεια στους αγωνιστικους χωρους, εννοιες τις οποιες εχουν καταργησει στην διεφθαρμενο χωρο του ποδοσφαιρου μας, επεστρεψε  διψασμενος για τιτλους,συσπειρωμενος οσο ποτε αλλοτε, οσοι μας ειχαν ξεγραψει τοσα χρονια, λογω της αυτοεξοριας μας, θα μας βρουν μπροστα τους, και θα νιωθουν την δυναμικη μας.

Ο κοσμος εχει καθε δικαιωμα να ονειρευετε, και κανεις δεν μπορει να το στερησει αυτο, οι παικτες και η τεχνικη ηγεσια, ξερουν που εχουν ερθει, και νιωθουν μεσα στο πετσι τους, το παθος και την τρελα μας, βλεπουν τον αντιπαλο μεσα απο τα ματια μας, και να ειστε σιγουροι οτι ολοι μαζι στο τελος, θα γευτουμε το νεκταρ μιας επιτυχιας που τοσα χρονια περιμενουμε.

Εμεις την δουλεια μας σε ολα τα πεταλα της γης, και ολοι οι υπολοιποι ο καθενας στον τομεα του, την προσηλωση μας στους στοχους που εχουμε θεσει, και στο τελος που γινετε το ταμειο, θα εχουμε καταφερει, κατι πολυ μεγαλο.

Συσπειρωση και Στηριξη, σε αυτο που αγαπαμε παραφορα, και ολα θα παρουν τον δρομο τους, αυτο θα ειναι το οπλο μας απεναντι σε οσους προσπαθησουν να μπουν εμποδιο στα ονειρα μας.

Με αξιωσε ο Θεος, για δευτερη συνεχομενη φορα την φετινη χρονια να ειμαι στο πλευρο του, μια παρεουλα απο Ναυπλιο, Κορινθο, και Αθηνα, προσθεσαμε μερικα ακομη χιλιομετρα στην καμπουρα μας, μονο και μονο να ειμαστε κοντα του, το πως νιωθουμε δεν περιγραφετε με λογια σε ενα πληκτρολογια, ζηστε το και εσεις οσοι εχετε την δυνατοτητα, αδερφος για αδερφο  και ολα γινονται πιο ευκολα.

Με την πολυλογια μου ξεχαστηκα, ας πουμε λιγα πραγματα για την χθεσινη αναμετρηση, η ομαδα μας χωρις να φορτσαρει ιδιαιτερα, βασιστηκε σε ενα εκρηκτικο τετραλεπτο λογω της ποιοτητας των παικτων της, και ξεκλειδωσε τους αμυντικους προσανατολισμους της Λαρισας, νικωντας την ανετα με 2 - 0.

Οι αντιπαλοι μας, ηρθανμε σκοπο να καταστρεψουν το παιχνιδι μας, αλλα λογαριαζαν χωρις τον ξενοδοχο, με σκορερ τον Χαμζα Γιουνες στο 75ο λεπτο και τον Ντιγκινι στο 77ο λεπτο, εστειλαν την ομαδα των βυσσινι να κανουν στον καμπο το αγροτικο τους.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

 ΑΡΗΣ: Κουεστα, Τζανακακης, Βαλεριανος, Βελεθ, Δεληζησης, Μπασα, Ματιγια, (81' Μενεντες), Γκαρσια, Ντιγκινι (77' Κολασο), Γκαμα ( 85' Ναζλιδης), Γιουνες.

 ΑΕΛ: Κριστινσον, Γρομητσαρης, Γκολιας, Χουμπτσεφ, Φατιον, Πιτι, Μιλοσαβλιεβιτς, Σαχιτι ( 46' Καρανικας), Ντελετις ( 76' Μορσι), Κουνιτς (65΄Νουνιτς), Γκοικοβιτς.

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια εχουν ως εξης:

Σαββατο

Παναθηναικος - Λαμια 3-1
Αστερας Τριπολης - Αεκ 0-1
Ατρομητος - Ξανθη 0-0

 Κυριακη
 Αρης - Λαρισα 2-0
 Πανιωνιος - Παοκ 0-1
 Ολυμπιακος - Πας Γιαννενα 5-0

Δευτερα

21:30 Παναιτωλικος - Οφη
21:30 Λεβαδιακος - Απολλων Αθηνων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6

ΑΡΗΣ 6

ΑΕΚ 6
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 4 
ΠΑΟΚ 4 
ΑΕΛ 3 
ΟΦΗ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1
ΞΑΝΘΗ 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0 
ΑΠΟΛΛΩΝ  0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 0
ΛΑΜΙΑ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: