Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2 - 0

Σε μια ακομη γιορτη του ποδοσφαιρου, ο Θεος του πολεμου, χωρις να φορτσαρει ιδιαιτερα, εχοντας μια μετρια αποδοση, σε συγκριση με τις προηγουμενες αναμετρησεις του, εκανε το αναμενομενο τρια στα τρια, και παραμενει πρωτος στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα.

Επιμενει να κερδιζει με ωραιο ποδοσφαιρο, αυτο που αρεσει στον κοσμο να το παρακολουθει, χωρις να δεχετε γκολ, ειτε βρισκετε σε καλη κατασταση ειτε οχι, και καταρριπτει παιχνιδι με παιχνιδι, το ενα ρεκορ του πισω απο το αλλο.

Γεμιζει με ελπιδα και αισιοδοξια τον κοσμο του, που χαιρετε στο πλαι του, με αυτο που βλεπει στο χορταρι, και στο τελος καθε παιχνιδιου στηνει μια μικρη γιορτη μαζι του.

Μεχρι τα ονειρα μας να παρουν εκδικηση, λεμε και ξαναλεμε, ισως αυτη η χρονια να ειναι ο προπομπος, για να γινουν τα λογια μας πραξη, να πραγματοποιηθουν επιτελους τα θελω μας, λαος και ομαδα δεν εχουμε ταβανι, και το καταθετουμε ολο αυτο, απο την αρχη της φετινης χρονιας, αγωνιστικη με αγωνιστικη, δειχνουμε σε ολους αυτους που μας ειχαν ξεγραψει, οτι ειμαστε εδω διψασμενοι για κατακτησεις.

Βημα - βημα, παιχνιδι με παιχνιδι, και οπου μας βγαλει αυτο το ταξιδι, τα αγαθα κοπεις κτωνται, λεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι, και δεν ειχαν αδικο, ας ακολουθησουμε λοιπον, αυτη την σοφη λαικη ρηση για να δουμε στο τελος αυτου του ταξιδιου τι πετυχαμε.

Η ομαδα μας αγωνιστικα αυτη την στιγμη, βρισκετε στο 25 τις εκατο των δυνατοτητων της, φανταστειτε τι εχει να γινει οταν φθασει στο απογειο της αποδοσης της, το μονο που εχουμε δει ειναι ενα μικρο δειγμα του τι μπορει να κανει.

Τρια στα τρια και για μενα στις μετακινησεις, Λαμια - Καυτατζογλειο - Κλεανθης Βικελιδης, ειναι μονο η αρχη των χιλιομετρων που θα γραψω για παρτη σου αυτη την φετινη χρονια, ο Θεος να με εχει καλα, και οσο μου το επιτρεπουν οι  οικονομικες μου δυνατοτητες θα βρισκομαι στο πλευρο σου.

Μην λειψει κανεις, απο οπου παιζει ο θεος, αυτα που θα ζησετε φετος, θα ειναι πρωτογνωρα, τα γουστα θα ειναι μοναδικα, καντε καθε παιχνιδι του Θεου μας, σε ολα τα πεταλα της γης μια γιορτη, ειναι η μεγαλη μας ευκαιρια, να υπενθυμισουμε σε ολους ποιοι ειμαστε, καιρος να ξαναγινουμε ο ΑΡΗΣ της Ελλαδος, το εχουμε κανει παλια, ξερουμε τον τροπο, θα το κανουμε ξανα, ενα υπερλαμπρο αστερι οδηγει τον δρομο μας, η ιστορια μας χρωσταει, και φετος ηρθε η ωρα να μας αποπληρωσει τα χρωστουμενα, θα συνηγορησει το συμπαν, να γινουν τα αδυνατα δυνατα, εγω ο ονειροπολος το πιστευω εσεις; πιστεψτε το και θα γινει.

Σας κουρασα με τις αμπελοσοφιες μου, ας δουμε πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα, στο 22ο λεπτο ο Γιουνιες με κτυπημα πεναλτυ αλα Πανενκα ανοιξε το σκορ κανοντας το 1 - 0  και  Γκαρσια στο 57ο λεπτο με πλασε εκανε το τελικο 2-0.

Ραντεβου στην λιμνη της κυρας Φροσυνης, σε ενα ακομη εκπαιδευτικο ταξιδι, για το τεσσερα στα τεσσερα, μην λειψει κανεις, απο ενα ακομη τριποντο κορυφης.

Υ.Γ. Τα διαιτητικα λαθη εις βαρος μας, συνεχιζονται με αμειωτο ρυθμο, το οτι κερδιζουμε δεν σημαινει οτι τα λησμονουμε, μετα το ακυρωθεν γκολ στην Λαμια, το πεναλτυ που δεν μας δοθηκε στο παιχνιδι με την Λαρισα, ηρθε να προστεθει στο καταλογο, το πεναλτυ που δοθηκε εις βαρος στην αναμετρηση με τον Λεβαδειακο, τρια ανθρωπινα λαθη οπως τα αποκαλειτε εσεις οι φωστηρες της εξυγιανσης, τρεις νικες εμεις απαντηση στο δηθεν παραμυθι σας.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΆΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Μπάσα, Ματίγια (76' Σιώπης), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα (68' Κολάσο), Ντιγκινί (84' Παυλίδης), Γιουνές.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο, Ζορντάο Ντιόγκο (53' Χατζηλάμπρος), Μητρόπουλος (85' Ιωαννίδης), Όμο, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Νανγκί (77' Μανγκά), Μαρκόβσκι

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια εχουν ως εξης:

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: 

ΟΦΗ- ΠΑΟΚ 1-3
Απόλλωνας Σμύρνης- ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
ΑΕΚ- Πανιώνιος 4-0
Ξάνθη- Παναιτωλικός 1-1
ΑΕΛ- Παναθηναϊκός 1-3
Ατρόμητος- Λαμία 1-0
Ολυμπιακός- Αστέρας Τρίπολης 2-1
Άρης- Λεβαδειακός 2-0

Η βαθμολογία:
  1. Ολυμπιακός 9
  2. ΑΕΚ 9
  3. Άρης 9
  4. ΠΑΟΚ 7 *
  5. Ατρόμητος 7
  6. Παναιτωλικός 4
  7. Παναθηναϊκός 3 **
  8. Λεβαδειακός 3
  9. ΠΑΣ 3
  10. ΑΕΛ 3
  11. Ξάνθη 2
  12. ΟΦΗ 1
  13. Πανιώνιος 1
  14. Απόλλωνας Σμύρνης 0
  15. Αστέρας Τρίπολης 0
  16. Λαμία 0
*Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με -2
** Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με -6

Δεν υπάρχουν σχόλια: