Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ


Όταν μια ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, αλλά παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.
Το ζητούμενο για τον ΑΡΗ στην Κύπρο, ήταν η πρόκριση με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε σκορ.

Ο στόχος επετεύχθη και τα καλύτερα έρχονται.
Αν αναλογιστεί κάποιος, ότι μέσα στον καυτό Ιούλη, με υψηλή θερμοκρασία και υγρασία που προκαλούσε έντονη δυσφορία, αυτοί που άρχισαν πρώτοι να πέφτουν ήταν οι παίκτες της ΑΕΛ, τότε τα μηνύματα όλα είναι χαρμόσυνα.
Ο ΑΡΗΣ άντεξε την ελαφρά πίεση και αν μπορούσε με τη μεγάλη ευκαιρία του Ιντέγιε να σκοράρει και δεύτερη φορά, τότε θα μπορούσε που λέμε να κάνει πλάκα στην Κυπριακή ομάδα.

Το παιχνίδι, απλώς επιβεβαίωσε αυτό που έλεγαν όλοι όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, δηλαδή αν ο ΑΡΗΣ σκόραρε στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΛ θα έφευγε με πολλά γκολ.
Έκπληξη ο Μπάσα, ο οποίος δείχνει να πατά πολύ καλά, πολύ καλός ο Ιντέγιε που πολεμούσε τις φάσεις και είναι οφθαλμοφανές ότι η πολεμική μηχανή του ΑΡΗ θ’ αρχίσει σύντομα να παίρνει μπροστά.

Κάποιοι από τους άλλους ποδοσφαιριστές δεν απέδωσαν με βάση αυτό που ξέρουν ωστόσο, ποτέ και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ιούλιος δεν προσφέρεται για φορμάρισμα ποδοσφαιριστών.

Αρα, το καλύτερο είναι να φορμαριστούν όταν πρέπει και όταν θα το έχει πραγματικά ανάγκη η ομάδα με βάση τις πολλές υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Απίστευτος ο κόσμος που κατέκλυσε το Βικελίδης 2 διότι έτσι έπρεπε να ονομάζεται το γήπεδο στο οποίο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας στη Λάρνακα.

Θερμά συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά των παιδιών του θεού του πολέμου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL που μετέτρεψαν, ώς είχαν διαβεβαιώσει το γήπεδο σε Κλεάνθης Βικελίδης.
Επόμενη στάση η Νορβηγία πριν τα ευρωπαϊκά βράδια του ΑΡΗ εισέλθουν σε γκρουπ των ομίλων του uefa europa league.

Για την ιστορια οι συνθεσεισ των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα, Γκαζντανάγκα, Γκοντάλ, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς, Γουίλερ (52’ Αβραάμ), Γκαζαριάν, Χουράδο (52’ Κάμπος)
 
ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Σούνγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπάσα, Λάρσον (61’ Τόνσο), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (68’ Λούκας), Ιντέγε (86’ Μαρτίνες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: