Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΑΝ-ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΒΛΑΧΟΠΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ


ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0 - 0 

Χωρίς κίνητρο, αλλά και χωρίς άγχος, ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη με τον παο, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι και επίδοξοι στραγγαλιστές, έπαιζαν με 10 για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. 

 Η ανεπάρκεια του ΑΡΗ στα τελειώματα ήταν εμφανής και χρειάστηκε ένα στημένο με τον Γκάμα για να κάνει πραγματική ευκαιρία.

Ολες οι υπόλοιπες, ήταν απλώς προπόνηση για τον Διούδη.

Ευτυχώς έμεινε άλλη μια στροφή για να τελειώσει το μαρτύριο των πλέι οφ, διότι περί μαρτυρίου πρόκειται και σίγουρα όχι μόνο για τον ΑΡΗ. 

Το μόνο που πρέπει να κρατήσει η ομάδα από το παιχνίδι με τον παο είναι η επόμενη μέρα. 

Δηλαδή τίποτε.

Πάει πέρασε και αυτό και το μόνο που πρέπει να απασχολεί τη διοίκηση την ομάδα και τον κόσμο, είναι το τέλος, αν γίνεται, να αφήσει μια γλυκιά γεύση.

 Όλα τα αρνητικά θα ξεχαστούν και θα μείνει η τελική κατάταξη, η οποία, πρέπει ν’ αποτελέσει παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά με ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα.

Προέχουν ο προγραμματισμός, το πλήρες ξεσκαρτάρισμα και η στοχοπροσήλωση σε παίκτες που θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν όλα τα θέλω στις θέσεις που φωνάζει ότι πονάει η ομάδα. 

ΥΓ: Το άσχημο, είναι πως όταν δεν καθαρίζεις τέτοια παιχνίδια, δίνεις το δικαίωμα σε κάτι βλάχους Πούμπουρες να κάνουν τις βλαχομαγκιές τους.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης: 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα , Σάκιτς (84′ Σούντγκρεν), Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μπερτόγλιο (64′ Γκάμα), Μαντσίνι (79′ Μπρούνο), Γκαρσία, Μάνος

Παναθηναϊκός: ( Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ (53′ Σάντσες), Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ (75′ Μπουζούκης), Βιγιαφάνες, Καρλίτος (63′ Μαουρίτσιο), Χατζηγιοβάνης (63′ Ιωαννίδης), Μακέντα (75′ Καραγιάννης)

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

Τα αποτελέσματα:

Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 1-0

Άρης- Παναθηναϊκός 0-0

Αστέρας Τρίπολης- ΑΕΚ 1-1

Η βαθμολογία:

  1. Ολυμπιακός 87
  2. ΠΑΟΚ 64
  3. Άρης 60
  4. ΑΕΚ 59
  5. Παναθηναϊκός 53
  6. Αστέρας Τρίπολης 48

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: