Κυριακή 16 Μαΐου 2021

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ ΩΡΑ ΕΥΡΩΠΗΣ


 ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 0 - 0 

Η εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα από την αρχή με τα συν και τα πλην, οι υποσχέσεις διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και ομάδας, ότι αυτό που πρέπει ν’ αναμένουμε του χρόνου, μια πολύ καλύτερη παρουσία από την απόλυτα επιτυχημένη φετινή, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και η τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρουσίας στην Ευρώπη, είναι το ρεζουμέ του ΑΡΗ σε μια χρονιά γεμάτη πόλεμο, εντός και εκτός γηπέδου.
Το αποτέλεσμα με την αεκ δεν είχε καμία σημασία αφού όλα είχαν κριθεί από τη προηγούμενη αγωνιστική.

Αν κάποιος όμως, έπρεπε να φύγει νικητής ήταν ο ΑΡΗΣ που έχασε και την ευκαιρία του αγώνα.

Δεν θα μείνω καθόλου σε αυτό το παιχνίδι, αφού η ομάδα έδειξε ότι φέτος ‘’είχε’’ την Αθήνα κάτι που όχι απλώς ήταν ζητούμενο άλλες χρονιές, αλλά ίσως και ένα μακρινό όνειρο ότι θα μπορούσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Σκληρή δουλειά λοιπόν από σήμερα για όλους, ακόμα και για τους οπαδούς οι οποίοι πολλές φορές δεν πίστεψαν στις δυνατότητες της ομάδας, ή τις υπερεκτίμησαν.

Σοφότεροι τη νέα χρονιά, όλοι μια γροθιά θα φωνάζουν ανοίξτε το Βικελίδης.

Το φετινό δείγμα ήταν άκρως θετικό, αυτό που θα κρίνει όμως, που θέλουν οι ίδιοι οι οπαδοί την ομάδα θα είναι τα διαρκείας.

Άλλο 5, άλλο 10 και άλλο 15 χιλιάδες.

Χρέος όλων όσοι μπορούν, να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας χρόνιας, όταν ανοίξει η μεγάλη πύλη των διαρκείας.

Ο ΑΡΗΣ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα με πολλούς αποδέκτες ότι δεν ήρθε στην Τρίτη θέση για να μείνει εκεί, απλώς είναι θέμα χρόνου ίσως και χρονιάς ν’ αναδειχθεί είτε πρωταθλητής είτε κυπελλούχος.

Αυτό δηλαδή που θέλουν εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης (78΄ Μιτάι), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας (63΄ Νεντελτσεάρου), Βασιλαντωνόπουλος, Λόπες, Σιμάνσκι (46΄ Κρίστιτσιτς), Σάκχοφ (46΄ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Τάνκοβιτς (64΄ Γκαρσία), Ανσαριφάρντ

ΆΡΗΣ (Άκης Μαντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία (90΄ Μπαγκαλιάνης), Μπερτόγλιο (74΄ Μπρούνο), Γκάμα (74΄ Σάντε Σίλβα), Μάνος (56΄ Μαντσίνι)

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1

ΑΕΚ - Άρης 0-0

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-4

 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 1. OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 90

 2.ΠΑΟΚ 64

 3. ΑΡΗΣ 61

 4. ΑΕΚ 60

 5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 53

 6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 51

Δεν υπάρχουν σχόλια: