Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΝΕΥΡΟΣ, ΑΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ


 ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 0 - 0 

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ωστόσο ο ΑΡΗΣ δεν μετουσιώσει σε νίκη την άνευρη αλλά και αδιάβαστη εμφάνισή του.

Ο Οφη κάθε άλλο παρά φόβητρο ήταν και όμως ο ΑΡΗΣ ‘’κατάφερε’’ να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων δύο υπερ πολύτιμους βαθμούς και μάλιστα στην έδρα του.

Η έναρξη του πρωταθλήματος μάλιστα, του έκανε τη χάρη να γκελάρουν δύο από τους τρεις βασικούς συν διεκδικητές του για τον τίτλο.

Όταν όμως, μια ομάδα δεν εκμεταλλεύεται κάτι που σπάνια μπορεί να συμβεί με τα γνωστά ‘’φιλικά’’ και τις φιλικές διαιτησίες, τότε είναι υποχρεωμένη ν’ ακολουθεί την κούρσα περιμένοντας νεότερα στραβοπατήματα αλλά και περισσότερη σοβαρότητα από την ίδια.

Οι μεταγραφές της ομάδας έδειξαν ότι γνωρίζουν το τόπι, αυτό όμως δεν τους έφερε σε πλεονεκτική θέση, καθώς δεν έβγαιναν συνεργασίες δεν ‘’χανόταν’’ η μπάλα και γενικά η ομάδα απέναντι στην άμυνα λεωφορείο του ΟΦΗ ήταν προβλέψιμη.
Τα συνεχή γεμίσματα στην περιοχή δεν έφεραν το αποτέλεσμα που ήθελε ο Μάντζιος και εκεί που ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι, με τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, ήταν στην τελευταία φάση του αγώνα αν ο Μάνος έπαιζε πιο ώριμα και δεν έπαιρνε την μπουκιά από το στόμα του Φαμπιάνο.
Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά στα τριγωνάκια τις διεισδύσεις αλλά και τα γεμίσματα.

Το τελευταίο παραχρησιμοποιήθηκε και ενώ φώναζε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι συνεχίστηκε ο ίδιος τρόπος παιχνιδιού.

Από το πρώτο παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα κρατάω μόνο το αρχοντικό παιχνίδι του Εντιαγιέ και την προσπάθεια αλλά με πολύ άτσαλο τρόπο για τη νίκη.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης: Άρης (A. Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Σάσα, Εντιαγέ, Μπερτόλιο (78′ Μάνος), Γκάμα (57′ Ιτούρμπε), Μανσίνι (86′ Χαΐροβιτς), Καμαρά

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης (51′ Διαμαντής), Βούρος, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Νέιρα (76′ Σελίμοβιτς), Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν, Καμάου (76′ Ουές), Βαν Ντούινεν (62′ Λάμπρου), Καστάνιος (63′ Ντουρμισάι) 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

 Σάββατο (11/9)

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0 

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 4-0

 Κυριακή (12/9)

Βόλος – Λαμία 2-1

 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

 ΑΕΚ – Ιωνικός 3-0

 Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0

 Δευτέρα (13/9)

Άρης – ΟΦΗ 0-0 

Αναλυτικά η βαθμολογία του πρωταθλήματος:


1) Παναθηναϊκός 3


– ΑΕΚ 3


– Βόλος 3


– ΠΑΣ Γιάννινα 3


5) Αστέρας 1


– Ολυμπιακός 1


– Ατρόμητος 1


– Παναιτωλικός 1


– ΟΦΗ 1


10) – ΠΑΟΚ 0


– Ιωνικός 0


– Απόλλων 0


– Λαμία 0


14) Άρης -5


Δεν υπάρχουν σχόλια: