Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΛΥΣΗ ΧΘΕΣ


 ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1 - 0 

Ούτε και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της ομάδας θα μπορούσε να φανταστεί ότι στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΑΡΗΣ θα ήταν ουραγός.

Και εξηγούμαι.

Υπό κανονικές συνθήκες και με βάση τις μεταγραφές, αυτό που όλοι ανέμεναν, ήταν δύο νίκες με δύο ομάδες μεσαίου και μικρού βεληνεκούς , για να φύγει το ψυχολογικό -6, μέχρι φυσικά να φύγει οριστικά και η ομάδα να μηδενίσει το κοντέρ.

Από κει και πέρα, η πρώτη ισοπαλία και η ήττα που ακολούθησε, δεν δίνει συγχωροχάρτι σε κανέναν με πρώτο τον προπονητή.

Η ομάδα όχι απλώς δεν μπορεί να πατήσει στο γήπεδο, αλλά δεν έχει ούτε καν αγωνιστικό προσανατολισμό.
Το υλικό σίγουρα είναι καλύτερο από πέρυσι, το κοουτσάρισμα, όμως, πολύ χειρότερο, ανεξήγητα χειρότερο θα έλεγα.
Όταν ο βασικός σέντερ φορ ελλείψει τροφοδοσίας, εξελίσσεται σε καθαρά περιφερειακό, που τρέχει να πάρει μπάλα από το κέντρο, τότε η ομάδα μόνο με θαύμα θα βάλει γκολ.

Όταν δεν μπορεί να γίνει ένα απλό τριγωνάκι, δεν σημαίνει ότι οι παίκτες ξέχασαν τη μπάλα, απλώς δεν έχουν τις σωστές θέσεις, διάταξη αν θέλετε, για να είναι υπεράριθμοι και να κυριαρχούν παντού.

Τα πνευμόνια του εντιαγιέ όταν οι τοποθετήσεις είναι λάθος δε μπορούν να αποφέρουν κέρδος όσο box to box και να παίζει ο άνθρωπος.

Ένα παιχνίδι που μπορούσε με σωστές τοποθετήσεις και τη δεδομένη ποιότητα της ομάδας να ήταν στο 0-3 έληξε με ήττα και μάλιστα χωρίς αντίσταση.
Το παιχνίδι πρέπει να ξεχαστεί τόσο γρήγορα όσο γρήγορα πρέπει να βρουν λυσεις οι υπευθυνοι του συλλογου για να βρει η ομαδα τον δρομο της.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Γκοτσούλιας (54΄ Κάνιας), Ντάλσιο, Καμπράλ, Άοσμαν (88′ Βαφέας), Λένις (28′ Ματσούκας), Τουράμ

Άρης (Α. Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σάκιτς (57′ Γκάνεα), Εντιαγέ, Σάσα, Μανσίνι (68′ Χαΐροβιτς), Μπερτόλιο (46′ Αλί), Ιτούρμπε (46′ Γκάμα), Καμαρά (84′ Μάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: