Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕ


 ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5 - 1 

Ηταν ο ΑΡΗΣ που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί του.

Ξεμπούκωσε στην κυριολεξία παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο γεμίζοντας όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου, ο οποίος για πρώτη φορά δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο και δη στην έδρα του, αποζημίωσε όλους όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης.

Με απλό τρόπο ανάπτυξης και για πρώτη φορά τόσο απλή μεταβίβαση από την άμυνα στο κέντρο και από εκεί στην επίθεση, ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω.

Μπορεί τα πολλά γκολ να είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, αλλά ίσως για πρώτη φορά, για κάποιον που παρακολούθησε το παιχνίδι, να είχε τη λιγότερη σημασία, αφού η απόδοση της ομάδας έδειχνε εκείνο το ξεμπούκωμα που είχε ανάγκη η ομάδα, μετά από αρκετές κακές και μέτριες εμφανίσεις.
Ο ΑΡΗΣ είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα, έχει το ρόστερ, μπορεί και δεν αποτελεί λιγότερο μέτρο σύγκρισης ο Παναιτωλικός, διότι όποιος παρακολουθεί τα παιχνίδια του, θα είδε ότι πρόκειται για μια καθαρά επιθετική ομάδα που δεν στήνει λεωφορείο.

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν είχε απέναντί μια ομάδα που έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει και αυτό έκανε με χαρακτηριστική ευκολία και μάλιστα με πλουραλισμό στους σκόρερ.
Το παιχνίδι ήταν μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της δύσκολης συνέχειας, διότι τα δύσκολα για τον ΑΡΗ τώρα αρχίζουν.

Ηταν μια ένεση θα έλεγε κάποιος για το παιχνίδι με την αεκ μιας ομάδας που θα είναι μαζί με τον ΑΡΗ βασική διεκδικήτρια για όλα.

Τα καλύτερα έρχονται και ο ΑΡΗΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτε με τέτοιες εμφανίσεις.

Απλώς θα αυξάνει την απόσταση προς τα πάνω μεταξύ των τερμάτων που θα σημειώνει με αυτά που θα δέχεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Ντιαγέ (60’ Σάσα), Μπερτόγλιο (59’ Μανσίνι), Ματέο Γκαρσία (82’ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα (59’ Ιτούρμπε) , Καμαρά (82’ Μάνος)

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Μελισσάς, Λούι (46’ Αποστολάκης), Κορνέλιους, Μαλής (88’ Μπακαδήμας), Αντούνες, Βαρόνε (23’ Μπελεβώνης), Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Βέργος (71’ Καρέλης) 

Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια διαμορφωθηκαν ως εξης:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0 -2 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 - 0 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 - 1

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5 - 1

ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ 1 - 3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ -

ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ -

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 1. ΑΕΚ 16

 2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 14

 3. ΠΑΟΚ 13

 4. ΒΟΛΟΣ 13

5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 10

6. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 9 

7. ΙΩΝΙΚΟΣ 8

 8. ΟΦΗ 8

 9. ΑΡΗΣ 8

10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 8

11. ΛΑΜΙΑ 5 

12. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5 

13. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 5

14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: