Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ;

Κύριοι, έχετε ήσυχη την συνείδηση σας? 
 
Αυτό που συμβαίνει στην ομάδα της καρδιάς μας δεν έχει προηγούμενο.
 
 Ενώ είμαστε ήδη στον γκρεμό και πέφτουμε κανείς από εκείνους που πρέπει, δεν μπορεί να παρέχει στο λαό ένα όραμα, ένα όνειρο, μια ελπίδα.
 
 Όλο τα ίδια ακούμε.
 
 Πότε για πολιτική παρέμβαση, πότε για τον θείο από το Σικάγο με τα πολλά λεφτά και πότε για τα παντός είδους νομικά άρθρα που μαχόμαστε να εκμεταλλευτούμε.
 
Εγώ ως απλός αλλά σκεπτόμενος οπαδός του Θεού έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις ταυτόχρονα με τις ερωτήσεις μου.
 
Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι τα χρονικά περιθώρια εξαντλήθηκαν.
 
 Τώρα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις άλλως θα είναι αργά. 
 
Χρωστάμε χρήματα πολλά και σε πολλούς και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα όσο και ελκυστική σαν ομάδα να είμαστε, να βρεθεί κάποιος που να τα πληρώσει.
 
 Ακόμα και ο πρόεδρος γειτονικής ομάδας (έδρα καταυλισμός) με αγνώστου προελεύσεως αλλά υπαρκτά κεφάλαια, δεν είναι διατεθειμένος να  επενδύσει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο χρήματα, και προσπαθεί με απειλές και άλλες μεθόδους να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας που διοικεί. 
 
Πως είναι δυνατόν εμείς να πιστεύουμε ότι θα έρθει κάποιος στο σύλλογο να βάλει τα 30εκ που λείπουν, ή έστω τα μισά από αυτά, ιδιαίτερα εφόσον δεν θα αγωνιζόμαστε στην Super λίγδα? Άρα επενδυτής υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να βρεθεί. 
 
 Ας υποθέσουμε όμως ότι υπάρχει ένας επενδυτής με πλούτο και διάθεση να βάλει χρήμα και μάλιστα άμεσα. Υπό ποιο καθεστώς θα το κάνει αυτό? Με τις μετοχές στα χέρια του ενός και του άλλου? Και πόσο πρέπει κάποιος να πληρώσει ώστε να πάρει την ομάδα μας και τα χρέη μας? Το έχουν αποφασίσει αυτό οι μέτοχοι?
 
Επειδή απαντήσεις στα ως άνω ερωτήματα ως γνωστόν δεν πρόκειται να πάρουμε (εδώ δεν πήραμε το 2012 και το 2013) έχω άλλες ερωτήσεις να θέσω.
 
Στα συμβούλια που κάνετε και στις συνελεύσεις σας κύριοι μέτοχοι σύμφωνα με τα λεγόμενά σας εξετάζετε όλα τα σενάρια για το καλό της ομάδας. Είσαστε όλοι σας  έξυπνοι άνθρωποι και γνωρίζετε καλά τα όσα γίνονται στην ομάδα μας αλλά και στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Αναρωτιέμαι λοιπόν…
 
Γιατί δεν έχετε κοινοποιήσει στον κόσμο τις προϋποθέσεις πώλησης των μετοχών ?
Γιατί αγνοείται ότι μπορεί να βγει νόμος που να μας υποχρεώνει να μείνουμε 3 χρόνια στην Γ εθνική  και χρονοτριβείτε εγκληματικά.?
 
Γιατί δεν υπάρχει συμφωνία των μετόχων σύμφωνα με την πορεία της ομάδας και συγκεκριμένα, ποια κατηγορία θα παίζουμε, ποια θα είναι τα έσοδα και ποια τα έξοδα όπου από εκεί θα μπορέσουμε να καταλάβουμε αν θα ανεβούμε ή όχι. Τόσο δύσκολο είναι?
 
Έχετε κάνει έστω και μία εκτίμηση της αξίας του γηπέδου μας, είτε σαν αθλητικό χώρο είτε σαν εμπορικό ή ακόμα και σαν οικόπεδο? Γιατί όχι?
 
Κύριοι μέτοχοι τα δακρυσμένα μάτια όλων των Αριανών είναι πάνω σας. Καλώς ή κακώς είστε οι μέτοχοι της ομάδας. Εσείς το επιλέξατε. Δώστε απαντήσεις στις παραπάνω απλές ερωτήσεις. Θα έπρεπε ήδη να το έχετε κάνει. Αλλά έστω και τώρα δώστε απαντήσεις.
 
Όσο δύσκολο και να είναι το πλάνο που θα μας παρουσιάσετε θα το ακολουθήσουμε όλοι με ψυχή και πίστη και θα πετύχουμε. 
 
Αρκεί να είναι συγκεκριμένο και συμφωνημένο μεταξύ σας.
 
 Θα ξανάρθουν οι μέρες όπου από εκεί που φέτος πέρασαν οι Καλλονές και οι Πλατανιάδες θα σταματήσουν και θα υποκύψουν λιοντάρια όπως η Αθλέτικο και η Ρόμα. 
 
Αν δεν το κάνετε ούτε τώρα κύριοι μέτοχοι, ξεκινώντας από τις ερωτήσεις που σας έθεσα, αυτό σημαίνει ότι άλλα συμφέροντα σκοτεινά και βρώμικα εξυπηρετείτε είτε ηθελημένα είτε από εγκληματική αμέλεια.
 
 Και τότε να γνωρίζετε ότι ο λαός του ΑΡΗ θα σας κυνηγήσει με όλους τους τρόπους.
 
 Και θα σας βρει και εσάς και αυτούς που κρύβονται πίσω σας όπου και αν είστε
 
Κάντε επιτέλους την δουλειά σας.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: