Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΠΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ;



Καλοκαιράκι έχω ανέβει στην πόλη του Θεού και πίνω καφέ έξω από το Βικελίδης. Ξαφνικά εκεί που κάθομαι μία λιμουζίνα παρκάρει έξω από το γήπεδο. Βγαίνει ένας καλοντυμένος κύριος και περιεργάζεται τον χώρο.
Αφήνω τον καφέ και πλησιάζω με επιφύλαξη. Φίλε, μου λέει ο καλοντυμένος κύριος. Θέλω να αγοράσω τον ΑΡΗ. Διαθέτω πολλά χρήματα και μου αρέσει εδώ. Ξέρεις που να πάω; Βεβαίως του λέω ο αφελής. Ακολούθησέ με. 
 
Φθάνουμε στην είσοδο και μας σταματά ο Σόλωνας. Δεν περνάει κανείς μου λέει, έχουν διοικητικό συμβούλιο πάνω. Ψάχνουν επενδυτή. Με τα χίλια ζόρια και αφού πήρα διάφορα τηλέφωνα μπορέσαμε να περάσουμε στα γραφεία της ΠΑΕ. Καθόμαστε και περιμένουμε. 2 ώρες μετά και αφού έχω μάθει τα πάντα για τον κο Bill τον υποψήφιο ιδιοκτήτη και όχι επενδυτή, μπαίνουν μέσα οι άνθρωποι της διοίκησης.
 
Κύριε Bill του λένε πρέπει να μιλήσουμε με διακριτικότητα. ΟΚ απαντά ο Χριστιανός. Μου ζητούν να φύγω και φυσικά ανταποκρίνομαι καθώς επιτέλους οι σοβαροί άνθρωποι θα μιλήσουν με σοβαρούς ανθρώπους και η αγάπη μου θα βρει το δρόμο της. Αποχωρώ με χαρά και κέφι όπως τότε που κλείναμε το σπίτι της Ατλέτικο…
Μετά από λίγο βλέπω τον κο Bill να φεύγει από το γήπεδο βιαστικά. Τρέχω να τον προλάβω να μάθω τι έγινε. Κε Bill όλα καλά; Όχι μου λέει. Γιατί κε Bill τον ρωτάω. 
 
Ζήτησα νερό αλλά το είχαν κόψει λέει γιατί ο υπεύθυνος της ΕΥΔΑΠ στο Χαριλάου είναι αλλόθρησκος. Πήγα στην τουαλέτα αλλά δεν είχε χαρτί διότι ο προμηθευτής θέλει να πληρωθεί τα χρωστούμενα του 2010 και δεν παραδίδει. Λέω δεν πειράζει οργάνωση θέλουμε, θα βελτιωθούμε.
Ξεκίνησα την κουβέντα λέγοντας ότι όχι μόνο θα πληρώσω τα όποια χρέη υπάρχουν, αλλά θα βάλω και άλλα χρήματα να φτιάξω την ομάδα.
-          Μου λένε για να πάρεις τον ΑΡΗ δεν χρειάζεται μόνο χρήματα.
-          Αλλά τους λέω;
 
-       Πρέπει να πείσεις εμάς, τους βετεράνους, την ΚΜΑ, τον ερασιτέχνη και τους οργανωμένους οπαδούς. Επίσης υπάρχουν 2 πρόεδροι, 5 αντιπρόεδροι και 19 νομικοί σύμβουλοι που πρέπει να μιλήσουμε. Μην ξεχνάς επίσης ότι έχουμε και εργαζόμενους εδώ. Είμαστε δημοκρατική εταιρία εμείς. Έχουν και αυτοί γνώμη. Και οι καθαρίστριες του γηπέδου βρε παιδί μου. Δεν πρέπει και αυτές να γνωρίζουν τι γίνεται ? Επιπροσθέτως πρέπει να ρωτήσουμε και τους πολιτικούς δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. Και δεν ήρθες σε καλή στιγμή ρε φίλε. Όλοι διακοπές είναι. Δεν ξαναέρχεσαι σε 2 – 3 εβδομάδες να δούμε τι θα γίνει;
 
-          Απορημένος τους απαντώ. Μα άκουσα ότι έχετε άμεσο πρόβλημα.
-          Μαλακίες μου λένε αυτοί έχουμε κόσμο εμείς δεν έχουμε θέμα.
-          Ναι τους λέω αλλά διάβασα ότι δεν σας έχει μείνει ούτε ένας παίκτης.
-          Αυτοί που τα γράφουν αυτά είναι δόλιοι κε Bill. Είναι των άλλων.
-          Ποιοι είναι οι άλλοι ρωτάω.
-          Οι αντίθετοι μου λένε.
-          Αντίθετοι σε τι τους ρωτάω.
-          Αντίθετοι σε εμάς μου λένε.
-          Και ποιοι είστε εσείς τους λέω.
-          Διοίκηση πρωτοδικείου μου λένε.
-          Μα για να είσαστε διοίκηση πρωτοδικείου τότε έχετε πρόβλημα όντως.
-           Όχι μου λένε. Είναι πολιτικό το θέμα. Έτσι είπε η Μέρκελ να γίνει. Αλλιώς θα είχε πρόβλημα το Ευρώ.
-          Η Γερμανίδα καγκελάριος τους ρωτώ με απορία.
-          Ναι μου λένε. Δεν έχεις δει που σε κάθε παιχνίδι της Ντόρτμουντ έχει σημαία του ΑΡΗ;
-          Μήπως να της μιλήσω και εγώ που την γνωρίζω προσωπικά λόγω των επιχειρήσεων που έχω στο Αμβούργο, τους ρωτάω. 
 
Και τότε με πετάξανε έξω με βρισιές και απειλές διότι λένε είμαι της διαπλοκής και δεν θέλουν τέτοιον άνθρωπο στο ΑΡΗ. Κατέβηκα και εγώ κάτω τρέχοντας και χαιρέτησα τον Σόλωνα με σεβασμό διότι ήταν ο μόνος άνθρωπος που γνώρισα κατά την επίσκεψη στο Βικελίδης που έκανε την δουλειά του….







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1500 like !!!!!!